Zdrawejte bratq po orujie, izvinqwam se che pisha na latinica tuka sum w edin e-club v veliko turnowo i imat samo BDS i ne moga da se sprawq s neq.
Ta as sum ot aksakovo, dneska prekosih polovinata bulgariq s edna Jetta 1.3 Carburator i sega sum w veliko turnovo, no kolata nito kiha nito pripalva nito puk pali.
POmognete, ima li nqkoi ot veliko turnovo s koito moga da se vidq utre i da mi pomogne s problema obshto wzeto mi trqbwa malko sveshti prosto za proba, edin klu4 za sveshti shtoot mai sum go zabravil nekade vkushti, cial den kolata nqmashe problem to4no predi da spre taka pregrq che izhwurli vodata ot vodniq sud no nqlqh druga, taka `e mislia che towa ne e problema.
Iska mi se da imam klu` i da prowerq kak stoqt wuprosite s sveshtite i tokowete vobshte.
Nai loshoto v slucheq e che utre e oficialen pochiven den kakto i vdrugi den taka che ne znam dali shte namerq magazin za charkove.
Telefona mi e 0896655073 samo mi chuknete akop nqkoi ima jelanie da help i az shte zwunna obratno, staqta deto sum tazi vecher e na adress Xristo Smirnenski 5.
Mnogo mi e speshno tva, da se nadqwame che ima dobri hora koito da pomognat.
Ili pone da me naso`at ot kade da namerq kluchove i telefoni na maistori eventualno.
Pocherpkata sus sigurnost shte bude tejka.

SOS - Veliko Turnovo
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз имах проблем в Търново. препоръчвам ти един сервиз:
Като влизаш от София в дясно има VW шоурум. Малко по-надолу по същия булевард има бивш шоурум на АУДИ, мисля сега продават Сеат там, но не съм сигурен.
Веднага след шоурума има една газ станция. Жълта е май на цвят. Зад газ станцията долу в ниското има едни момчета със сервиз. Там има няколко гаража. Много добро отношение. Човека обиколи всички морги да търси частта, която ми трябваше, но за съжаление я нямаше и трябваше поръчка от София. Въпреки, че не успяхме да свършим работа и си се прибрах така до София ги препоръчвам! Разбират от VW.
Незнам имена на улиците, но се надявам да ти е помогнало обяснението.
Ако още не си си решил проблема - отивай там!
Като влизаш от София в дясно има VW шоурум. Малко по-надолу по същия булевард има бивш шоурум на АУДИ, мисля сега продават Сеат там, но не съм сигурен.
Веднага след шоурума има една газ станция. Жълта е май на цвят. Зад газ станцията долу в ниското има едни момчета със сервиз. Там има няколко гаража. Много добро отношение. Човека обиколи всички морги да търси частта, която ми трябваше, но за съжаление я нямаше и трябваше поръчка от София. Въпреки, че не успяхме да свършим работа и си се прибрах така до София ги препоръчвам! Разбират от VW.
Незнам имена на улиците, но се надявам да ти е помогнало обяснението.
Ако още не си си решил проблема - отивай там!
- pureflash
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря много на отговорилите, искам да благодаря на специално отзовалия се Светлозар от Търново, дойде към 10 4аса на мястото на катаклизма, обиколихме насам натам никой не помогна, извина едни свои агенти и дойдоха на място, за мой голем късмет, дофтаса един комщия на хазайката и се оказа ракетен инженер(майтам) видя каде е проблема, фана отверката и оправи нещата, оказа се че чукчето нещо се е скапало и не отваря и неа искра, жалкото е че пръснах пари да сменя бубината и загубих половин ден.
Сега съм в габрово и тази нощ ще спа в колата най-вероятно.
Още веднъж, благодаря на Светлио и да му е жива и здраво предстоящето чадо.
Сега съм в габрово и тази нощ ще спа в колата най-вероятно.
Още веднъж, благодаря на Светлио и да му е жива и здраво предстоящето чадо.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”