тия дни претърпях с Голф-чето леко ПТП (не по моя вина, в случай, че е важно). Вече втора година имам каско в Армеец и съвсем скоро ми предстоеше да го подновя. Ходих, огледаха ме, ще платят не знам все още колко.....
въпроса е как ще се отрази това на бъдещо каско при тях - ще изглеждам ли "подозрителен", в смисъл ненадежден така да се каже, след като вече се е налагало да ми плащат обезщетения (да, знам че е смисъла на каско-то!) .... дали е по-добре за следващата година да се застраховам в друга компяния, където ще съм започнал "начисто" ?
каско в Армеец
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
абе не беше малка отстъпката, но не виждам никакъв проблем да си подновиш каското, то историята на ПТП-тата така или иначе върви с тебе
, ако отидеш при друг застраховател така или иначе няма да ползваш такава допълнителна отстъпка.
Ако все пак държиш да смениш застрохователя погледни в "комерсиални обяви" - има доста добра оферта за "Generali" от колега съфорумец

Ако все пак държиш да смениш застрохователя погледни в "комерсиални обяви" - има доста добра оферта за "Generali" от колега съфорумец

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”