Здравейте колеги!
Решил съм да сменя Г2 с Г3...Мисълта ми е че в момента си търся и ми предлагат коли предимно от Италия.Аз искам да е или 1.6 или 1.8, но се чудя, наистина ли са по-скапани колите от Италия...Имам колега който кара такава и казва че си е супер,ама не знам:(.Някой може ли да даде съвет?Имам инвалид на който да я внеса...така че мисля да не давам повече от 4500 лева за Г3 след 95г;).Приемам всякакви съвети по темата,защото ми е нещо малко притеснена ситуацията:(((
Благодаря!
Г3 от Италия?
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Ами колите внос от Италия по принцип имат много повече екстри - дори и най-простия Голф3 1.4 от Ит. има 2/4 ел. стъкла, централно и в повечето случаи хидравлика, а по големите мотори имат и климатик/климатроник и борд компютър. Ако е внос от Германия е съвсем вероятно да няма нищо - дори и централно(да не говорим за хидравлика и клима). Иначе немската наистина може да се окаже по качествена, но тук вече всичко е въпрос на късмет, не е казано, че като е от Италия непременно е барутарник, но все пак нали като купуваш кола си трябва да направиш добър преглед и да имаш късмет - това е 

първо искам да кажа, 4е нямам собствен опит в това, а съм 4увал някои неща:по принцип в италия не хвърлят луга, затова ламарините са в по-добро състояние.това май е единствения +, ина4е там по тези магистрали/правите/ ги карат като луди и ги издухват, не 4е в германия няма магистрали ама знам ли, май не карат с 200, понеже полицейския контрол е много силен.отделно италянците са цигани като нас и не съм 4увал, 4е много си поддържат колите.все пак вси4ко това не е толкова важно, понеже така или ина4е трябва много да внимаваш като я купуваш откъдето и дае
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
pakumba написа:....., не 4е в германия няма магистрали ама знам ли, май не карат с 200, понеже полицейския контрол е много силен....
че е силен силен е, но на магистралите, който са НО ЛИМИТ имаш ли идея как се кара, най-малко там (Германия) се правят изпитанията на новите модели в реални условия, точно поради тази причина - няма ограничение на скоростта
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всичко е въпрос на късмет колега не си мисли че има нещо което можеш да избегнеш като си предупреден имам два Голфа единия е внос от Германия другия от Италия. Противно на всички очаквания италянския не можа да изкара и една зима и ламарините му заминаха а като го взех нямаше драскотинка сега го подготвям за боядисване екстрите са му централно и дигитално табло ако са изобщо ектри Германският е тук от 1998 година и мога да кажа че няма проблем с ламарината. Така че всичко е супер образно отиваш виждаш и взимаш и после каквото сабя покаже.
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
че си е късмет, късмет си е, но се пак носи се из публичното пространство, че италианците не са от най-грижовните стопани (поне що се отнася до колите) ... ся отделно пък съм чувал, че имало разлика между колите от северна италия и тези от южна (ма колко е верно) ... тва което мога да кажа от личен опит (а той не е особено голям) е, че когато аз си купувах моето голфче, от сичките италианки ама нито една не ми ареса (като общо състояние)
И моята е от Италия. Г3 Пинк Флойд 95-та 1.6 с климатик, ел. стъкла, централно и хидравлика. Три нещица ме издразниха - единият преден мигач е сменян и са сложили някакъв по-малък, маркучето за чистачките беше скъсано и не са го подменили и лампичката за осветление на копчетата студено/топло беше изгоряла. Иначе като цяло мисля че е в доста добро състояние (васко1 и васстоп я видяха).
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”