За Хеед - продължение и завършек

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

За Хеед - продължение и завършек

Мнениеот WasteLand_TD » Пон 03 дек 2007 15:06

привет отново на всичким,
искам да разкажа за развитието на случката.
Та отидох сутринта в Хеед.
Ицо погледна първо Феби-то дето го смених и се съгласи, че тампона е смачкан.Вдигнахме колата на крик и свалихме въпросния тампон за който писах - оказаха се много въпросителни.
Целия тампон си е с ваг-ските номера и най-важното всички VW щампи по различните части на тампона.Но пък на него имаше цифра 9, което значи 99-та година.
И оттук идва дилемата.Възможно е тампона да е сменян в Австрия(колата е оттам и наистина добре поддрържана) в официален сервиз или тампона от Хеед да е оригинален(или да има всички отличителни белези на оригинална част.
Тука искам да вземат отношение хора които са запознати с маркировката на на оригинални и не толкова оригинални части от ВАГ.
Защото Ицо ми показа части които наистина имат ВАГ номер но щампа не - тя е изтрита.Или въпросната серия тампони които е закупил да не са били с изтрита щампа.Това пък е последен тампон от тази фирма.Няма друг такъв с който да го сравним.А и Ицо ми показа, че е внесен такъв тампон през 2000-та година и, че на точната дата за ремонта е изписан.

До тампона на скоротите въобще не стигнахме.Човека каза - поръчваме и сменяме двата тампона за моя сметка откъдето кажеш.
Защото предвид смачкания Феби отпред до радиатора не ми се рискуваше тампона на скоростите да остане такъв.
Казах откъде, след 20 мин тампоните бяха доставени и сменени.

Вече за така стоящи нещата - мога да кажа едно - БЛАГОДАРЯ, за отношението и вниманието към мен.Признавам, че реагирах остро в предишните ми теми за което се ИЗВИНЯВАМ.Но предполагам всеки би си помислил същото след като хиляда други проби по колата заради проблем, се оказва че наскоро сменена част е дефектна.И като видиш че другата има всички показатели да е оригинална(не се знае дали не си е такава , надали някога ще се разбере, тогава ти идва в повечко.
Та въпрсния тампон съм го оставил на Ицо.Който мине оттам може да го види.Искам да кажа, че след смяната на двата тампона, разлика вътре в колата нямаше никаква.Докато в събота след като смених смачкания - колата беше съвсем друга.
Сега за смачкания тампон - думите на Ицо бяха, че има понякога такива части.И чест му прави, че гледа да оправи нещата.Защото на повечето места биха ми казали - ми иди си в Унитрейд/Сакар Ауто

Това е от мен, аз съм доволен от направеното досега.Въпрсния тампон съм го оставил на Ицо.Дали е сменен или не, едва ли някой може да каже.Който мине оттам може да го види.Аз досега, част, пълно копие на оригинала не съм виждал.

Темата ще я пусна и в сервизи и в основен(отново), защото много хора могат да вземат отношение и за маркировката на частите и т.н. Ако иска добрин да я заключва или да ме банва.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 03 дек 2007 15:12

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 954#896954
Добрин не банва, това става само с решение на всички модератори и администратори. Освен това няма нищо за бан в случая, но за ключ има. Написал си в другата тема в Сервизи, кому са необходими две теми. Или се надскачаме? Ако имаш нещо лично с мен да обсъдиш, моля направи го на ЛС! Поздрави.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”