Здравейте,
след като навъртях 100км из София да си търся гуми втора ръка, реших да питам: знаете ли адреси и телефони на такива фирми? до тук съм търсил из квартал изток и дианабад.
Поздрави, Jordan
Гуми втора употреба - откъде?
Абе не знам дали да ти го препоръчам, защото гуми втора ръка си е риск. Купих за Пасата от Горубляне 5 гуми Пирели Р6000 195/55/15 по 40лв едната. Добре, че взех 5 защото след месец едната направи жабка и сега я държа резерва. Карам ги вече 4 месеца и съм доволен (като изключим дефектната). Продава ги един пич в края на пазара, на една Ланча на шосето са изтипосани отгоре няколко гуми, като слезеш и се зазяпаш в тях и човека те поема
Води те от другата страна на шосето където има склад с доста гуми, можеш да си избираш. После отивате заедно до гумаджията наблизо, монтира ти ги (уви, за твоя сметка) и ако са добри ги плащаш.

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
warrior написа:как да ви кажа вече ми се доплаква с тия гуми - вчера си смених тампоните на амортисьорите "само" за 40 кинта, и в чудо се видях да издирвам гуми... сега мисля да огледам и за продажби на нови на лизинг. някой купувал ли е така?
Мога да те насочя къде има гуми на изплащане чрез Euro Line. Малко магазинче на бул.Свети Наум. Тръгваш от х-л Хемус посока Семинарията и на около 60 м след спирката на 94 и 102 от дясно в блока ще видиш гуми.
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гуми втора употреба - откъде?
warrior написа:Здравейте,
след като навъртях 100км из София да си търся гуми втора ръка, реших да питам: знаете ли адреси и телефони на такива фирми? до тук съм търсил из квартал изток и дианабад.
Поздрави, Jordan
на семинарията - кръстовището на Симеоновско шосе и Вапцаров
там има гумаджии също
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
warrior написа:205/50/15, 195/50/15, 205/55/15, 195/55/15. Дал съм ги под ред на желаниразмери
Значи аз мога да ти предложа едни 205/15/65 - супер тънко. Хайртисаха ми от бенца.
Иначе те съветвам да се разходиш до Горни Богров - Румен Лятов - баси немам му телефона в мен. Значи както излизаш от магистралата на влизане в София - нали има един гаден ес образен завой на който е 40км/ч ограничението и висят куки.. та веднага след завоя вдясно е въпросната гтумаджийница. Те там ...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”