карам си с един приятел и ни е пуснат вентилатора на степен 3'та. И приятеля пита :
"Ок тоя въздух влиза в купето всички стъкла са затворени от къде излизат". Наистина и аз се очудих якото.
Убеден съм, че някой знае дали ще е толкова добър да сподели ?
Въздух в купето ...
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Audi_RS* написа:Бате,колата ти да не е херметически затвоерна ? Излиза от къде ли не,вие да не сте се притеснили че ще стане голямо налягане и ще оглушеете или нещо такова
Не сме се притеснили за нищо

- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въздух в купето ...
Adnan написа: ... тоя въздух влиза в купето всички стъкла са затворени от къде излизат". Наистина и аз се очудих якото...
Лошо е, ако не влиза въздух

- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tod написа:Adnan написа: ... тоя въздух влиза в купето всички стъкла са затворени от къде излизат". Наистина и аз се очудих якото...
Лошо е, ако не влиза въздухИначе, защо трябва да излиза въздуха отнякъде?! Не съм чувал за пренасищане с въздух!?
Именно:)
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tod написа:Adnan написа: ... тоя въздух влиза в купето всички стъкла са затворени от къде излизат". Наистина и аз се очудих якото...
Лошо е, ако не влиза въздухИначе, защо трябва да излиза въздуха отнякъде?! Не съм чувал за пренасищане с въздух!?
Има логика колега

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Разбира се, че трябва от някъде да излиза, това да не Ви е топка да я надувате с вентилатора ?!! АКо беше по-мощен можеше и да я надуе , но не е ! Ефекта ще е единствено да спре да духа. Именно за това са клапите в задната броня ! Другата роля им е да можете да си затваряте вратите иначе ще блъскате кат луди, особедно моделите стани да седна 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”