WAR TOYOTA <> VW
WAR TOYOTA <> VW
Интересна реклама на TOYOTA! Или аз съм луд или на снимката мадамата чака до закъсал Golf IV!

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: WAR TOYOTA <> VW
stilko написа: ................................ чака до закъсал Golf IV!
Грубо

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
честно казано, повечето мацки (нямам нищо напреки тях) им е напълно по силите да докарат всяка кола до подобно положение
Нали знаете онзи виц - жената взима чисто новото семейно возило и отива на работа да се изфука пред колежките. Вечерта се прибира съпругът и и я пита:
- Как беше? Всичко ОК ли е?
1-ви вариант на отговора:
- Ами, започнала да усуква девойката, всъщност имах малък инцидент, нещо падна от колата, но аз го взех все пак, в багажника е.
Пича много натоварен отива в гаража - оглежда колата - всичко е ОК. Отваря багажника и се провиква на жената:
- Бързо се обаждай на ВиК да дойдат да си приберат капака на шахтата
2-ри вариант:
- Да скъпи, колата е страхотна, всичо е наред, колегите много я харесаха и да, щях да забравя - даже и двата еаърбага работят прекрасно

Нали знаете онзи виц - жената взима чисто новото семейно возило и отива на работа да се изфука пред колежките. Вечерта се прибира съпругът и и я пита:
- Как беше? Всичко ОК ли е?
1-ви вариант на отговора:
- Ами, започнала да усуква девойката, всъщност имах малък инцидент, нещо падна от колата, но аз го взех все пак, в багажника е.
Пича много натоварен отива в гаража - оглежда колата - всичко е ОК. Отваря багажника и се провиква на жената:
- Бързо се обаждай на ВиК да дойдат да си приберат капака на шахтата

2-ри вариант:
- Да скъпи, колата е страхотна, всичо е наред, колегите много я харесаха и да, щях да забравя - даже и двата еаърбага работят прекрасно

Последна промяна от musura на Нед 15 май 2005 19:35, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”