VW Touran с фабрична метанова - отзиви?
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW Touran с фабрична метанова - отзиви?
Нагласили са се едни ммладежи да пазаруват от магазина, но отзивите за Турана са леко противоречиви. Двигателят който се предлага с метан е 2.0/109к.с. - търсят се отзиви за него или подобен, както и за Турана като цяло - окачване, купе ... абе каквото се сетите.
Последна промяна от myrshavija на Съб 27 окт 2007 20:41, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:а къде казват че е фабрична,тук в БГ ли![]()
http://www.volkswagen.bg/bg/doks/preis_pdf/47.pdf
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
да ве,и аз я гледах тази ценова листа.Кой обаче вярва че е монтирана в германскоandro_ написа:LILO&STICH написа:а къде казват че е фабрична,тук в БГ ли![]()
http://www.volkswagen.bg/bg/doks/preis_pdf/47.pdf

Аз лично във всеки сервиз на вносители съм виждал фабрично поставени(ама в сервиза им тук в бг)монтирани на място

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:това не е аргумент за фабричен монтаж КъртачовOne написа:LILO&STICH написа: Аз лично във всеки сервиз на вносители съм виждал фабрично поставени(ама в сервиза им тук в бг)монтирани на място
ако резервоарите за метана са в пода както е примерно на зафирата- у немско е монтажа![]()
![]()
Eте таковя жувотно нема, па нема, това сещаш ли се кой го е рекъл?
А тия тук дали не си карат колите първо в България да им монтират газова

http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/ ... avi-touran
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
зле съм с немския,но в Бг си е такаyossarian написа:LILO&STICH написа:това не е аргумент за фабричен монтаж КъртачовOne написа:LILO&STICH написа: Аз лично във всеки сервиз на вносители съм виждал фабрично поставени(ама в сервиза им тук в бг)монтирани на място
ако резервоарите за метана са в пода както е примерно на зафирата- у немско е монтажа![]()
![]()
Eте таковя жувотно нема, па нема, това сещаш ли се кой го е рекъл?
А тия тук дали не си карат колите първо в България да им монтират газова![]()
http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/ ... avi-touran

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Всички метанови, дето дилърите на VW продват у нас (ПоршеБГ), са с метанова от германско - той моторът е разчетен да работи на метан. Имаше нейде из сайта на VW обяснено надълго и нашироко за какво става въпрос, аз уредбата гледах на кадито на един мой приятел как е сложена - наистина е пипнато професионално, не си личи изобщо, че има метан, а и върви добре и дава хубав разход. Сигурно и при Турана е така.
Последна промяна от The Red Guy на Чет 20 сеп 2007 14:36, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Де са отплеснахте пак магарета такива
Според мен уредбите не се слагат в БГ, точно заради вграждането на бутилките, както и по-малкия резервоар - 19л бензин събира.
Предлагам да се върнем на отзивите
Така, така - говори ми за разход ...

Според мен уредбите не се слагат в БГ, точно заради вграждането на бутилките, както и по-малкия резервоар - 19л бензин събира.

The Red Guy написа:... а и върви добре и дава хубав разхо. Сигурно и при Турана е така.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
The Red Guy написа:Всички метанови, дето дилърите на VW продват у нас (ПоршеБГ), са с метанова от германско - той моторът е разчетен да работи на метан. Имаше нейде из сайта на VW обяснено надълго и нашироко за какво става въпрос, аз уредбата гледах на кадито на един мой приятел как е сложена - наистина е пипнато професионално, не си личи изобщо, че има метан, а и върви добре и дава хубав разхо. Сигурно и при Турана е така.
E Те тва съм го видел и аз ....покрепяпям казаното

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:Де са отплеснахте пак магарета такива![]()
The Red Guy написа:... а и върви добре и дава хубав разхо. Сигурно и при Турана е така.
4.60 лв на сто ти е разходът като караш с около 100 . Минава с едно зареждане на дълго точно 480 км, а това кади се кара много - от началото на годината досега е на 80 к км.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”