Здравейте какво ще кажете за това автомобилче
http://avtomarket.bg/index.php?tab=1&cat=1&cmd=details&page=0&marka=79&model=4140&gorivo=-1&cenado=-1&orderby=+order+by+REG_GODINA&id=3357

Какво ще кажете за тази кола
- THE BATUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
ся аз да кажа - скоро карах на една приятелка половера 6N май се води 1000cc (незнам може и да е по-леко от това ) - обаче останах удивен - колата е много яка -много малък разход даде (малко приблизителни сметки) карах я 60 км извънградско и стрелката на бензиномера мръдна 2 мм точно - и все едно си с автоматик
като излезе6 извънградско включваш 5та и до следващия град не я изклиучваш и се наслаждаваш на природата щото ти е пределно ясно че нема смисъл да се напъваш да изпреварваш - 120 и тва е (то повече и не ти трябва )

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
biostrong написа:ся аз да кажа - скоро карах на една приятелка половера 6N май се води 1000cc (незнам може и да е по-леко от това ) - обаче останах удивен - колата е много яка -много малък разход даде (малко приблизителни сметки) карах я 60 км извънградско и стрелката на бензиномера мръдна 2 мм точно - и все едно си с автоматиккато излезе6 извънградско включваш 5та и до следващия град не я изклиучваш и се наслаждаваш на природата щото ти е пределно ясно че нема смисъл да се напъваш да изпреварваш - 120 и тва е (то повече и не ти трябва )
150 успях да вдигна аз...ама ги набирах с месеци
- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
chefito написа:biostrong написа:ся аз да кажа - скоро карах на една приятелка половера 6N май се води 1000cc (незнам може и да е по-леко от това ) - обаче останах удивен - колата е много яка -много малък разход даде (малко приблизителни сметки) карах я 60 км извънградско и стрелката на бензиномера мръдна 2 мм точно - и все едно си с автоматиккато излезе6 извънградско включваш 5та и до следващия град не я изклиучваш и се наслаждаваш на природата щото ти е пределно ясно че нема смисъл да се напъваш да изпреварваш - 120 и тва е (то повече и не ти трябва )

- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jaden написа:chefito написа:biostrong написа:ся аз да кажа - скоро карах на една приятелка половера 6N май се води 1000cc (незнам може и да е по-леко от това ) - обаче останах удивен - колата е много яка -много малък разход даде (малко приблизителни сметки) карах я 60 км извънградско и стрелката на бензиномера мръдна 2 мм точно - и все едно си с автоматиккато излезе6 извънградско включваш 5та и до следващия град не я изклиучваш и се наслаждаваш на природата щото ти е пределно ясно че нема смисъл да се напъваш да изпреварваш - 120 и тва е (то повече и не ти трябва )
Има си и плюс-никога няма да те спрат за превишена скорост
Освен ако няма ограничение 20!

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
biostrong написа:
Има си и плюс-никога няма да те спрат за превишена скорост
голфа ми е с малко по - мощен мотор от това поло и да ти кажа мн пъти са ме спирали с превишена скорост(над 120).
пп колега трябва да си зададеш въпроса за какви условия ще я ползваш колата? за града или извънградско?ако е градско е добре, но ако е за извън градско е мн малак мотор и ще харчи повече от по-големи мотори 1.6 +...... ,защото като я юркаш тя ще е на 4000 + .... оборота, следователно а4рзхода ще е голям.
ако не си ралиткаджия (пък и да си няма на кои да доказваш колко ти върви колата ) си вземи и си карай спокоино на 5скорост с 100 и стигаш здрав и жив и със спестените пари от горивото пиеш неколко бири

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”