Та значи дойде време да си сменям маслото,и съм се спрял на:
Liqi Moly MoS2 Leichtlavf SAE 10W-40 (полусинтетика).
Пет литровата туба струва 54лв., а наливното (от варел) на същата марка и модел масло е 8лв. литъра.
Е според вас дали е по-добре да си взема 4 литра наливно - нали все пак е един и същ модел и марка но явно излиза по-евтино заради по-големите разфасовки, или да не се занимавам с тея наливни масла (двигателят ми събира около 3,8 литра)?

Питане за наливно и бутилирано масло
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
psstv18rp написа:Ако си сигурен че наливното не е менте вземай. Поне това с МОС2 трябва да е сивкаво на цвят. Ако изглежда като обикновено масло значи със сигурност е менте.
Ами не знам колко съм сигурен, то в днешни дни май няма нищо сигурно но..

Значи маслото се продава на една бензиностанция, която всъщност представлява нещо като малък комплекс за авто услуги - има си към нея автомивка, и нящо като сервизче.
Който са В.Търновския регйон - става въпрос за бензиностанция МАТ в Г. Оряховица
баща ми вече 80 000 налива само наливно м 10 д
по 2 леа литъра. само за инфо колата не е соц возило
никакъв ама никакъв проблем досега. аз на старата практикувах по същия начин, никога не съм имал проблем с това, нито двигателя ми е блокирал нито нищо. а за това наливното наистина и аз съм се чудил, ето ти валволин ама я е валволин я пак е м 10 д /примерно де/ така че наистина е по добре бутилирано от българска компания, инса, приста и кви бяха там още. хич не са им лоши маслата, в смисъл не съм имал проблем с тях аз по друг признак не мога да ги различавам маслата 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”