Темата ми ::: Чиптунинг за ABF ::: беше праместена в коша защото Добрин сметна, че правя тъговия и пари във форума. Почна се и познатия ми спор....
Аргументите му са:
- че след като имам повече от 1 бр. чипове значи съм търговец и трябва да си плащам за това, обявата ми да стои в раздел "Комерсиални обяви", която в последстви разбрах ,че е само за търговци които си плащат за това. Значи ли това, че някой примерно продава 5 брони за Голф го прави търговец???
- Правело ме търговец това, че съм продавал няколко неща не само чипове / справка: Имам обява за кристалните стопове от колата ми, защото съм си харесал други, продавах си DVD-то, и едно табло за Голф 3 на мой приятел/
Обясних на Добрин, че АЗ НЕ СЪМ ТЪГОВЕЦ или магазин за авточасти втора употреба , но на човека му се вижда съмнително да си сменям стоповете примерно 3 пъти за една седмица. Е аз си ги сменях точно 3 пъти и няма нищо чудно в това.
Подкрепям напъно ТЪРГОВЦИТЕ да си плащат във форума!!!
Аз не съм за 15 лв. ама като отворя АВТОМОРГА тогава съм съгласен да си плащам. Сега съм просто един потребител на този иначе хубав форум, но взех да се дразня много.
п.п
То не беше спорове и инати за ТУНИНГ раздела, то не бяха АВАТАРИ и кво ли още не!