Някой има ли такава печка?
Дайте малко инфо как/кога се ползва?
Много ще ми е отполза ако открия каква марка и модел е (не е Webasto).
bodlivez написа:Моята печка също е слагана допълнително още в немско и я няма в VIN-а.
Flash удари сега едно рамо - кое копче за какво е, при какви външни температури си я ползвал, колко време преди запалване трябва да се пусне, горе/долу колко дизел цоца. А ако кажеш каква марка и модел е да си намеря user manual
PS
Колата е Г4 1.9АТД миналата зима така и не ползвах печката (то и много зима нямаше). За тази зима ако разбера как се настроива седмичния таймер ще си я направя сутрин в 8 да ме посреща топла...
![]()
горния ред стана приятно двусмислен
flash написа:Браво , това да знаеш е най-голямата екстра за един дизел , според мене само с топъл старт двигателя може да изкара много по-дълго , все пак и разбирачите да си кажат мнението , но ...
trunner написа:flash написа:Браво , това да знаеш е най-голямата екстра за един дизел , според мене само с топъл старт двигателя може да изкара много по-дълго , все пак и разбирачите да си кажат мнението , но ...
Точно така е!!! Аз защо мислиш си търся такова жувотно![]()
Разликата от студен и топъл старт е огромна и определено щади доста двигателя!
trunner написа:flash написа:Браво , това да знаеш е най-голямата екстра за един дизел , според мене само с топъл старт двигателя може да изкара много по-дълго , все пак и разбирачите да си кажат мнението , но ...
Точно така е!!! Аз защо мислиш си търся такова жувотно![]()
Разликата от студен и топъл старт е огромна и определено щади доста двигателя!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: t_tsachev и 30 госта