Искам да помоля за помощ, че вече не знам как да я мисля

днес ми откраднаха колата - Пасат Б5 - 1997, светлосребрист металик.
Внесох го от Англия преди месец, колата е с обратен волан.
Днес ходих до Практикер, след Горубляне, по Цариградско. Пракирах (по камерите) в 19:12, а в 19:15 се вижда как колата тръгва в посока центъра... за съжаление, качеството на записа е ужасно и никакви детайли не могат да се видят.. след двучасово обясняване по полиции, ми стана ясно че оттам помощ трудно мога да очаквам

Моля за съвет, как мога да я потърся, или някой ако има идея какво може да се направи в такъв случай... проблема ми е, че нямам каско, имам само гражданска (английска) та нямам надежда да ми се изплати по някакъв начин... вътре имах документи и компютър

За описание - Пасат Б5, регистрационен номер - P986 GNT, номерата са - предния бял, задния жълт, черни букви...колата е сребрист металик, десен волан (английска) черен плюш вътре, автоматик, 1.9 ТДИ... има две антени - една в предната част на покрива, една в задната... на багажника има лепенка GB - жълт надпис със жълти звездички около ГБ-то на син фон... знам ли пък, някой от форума може да я мерне по улиците или паркингите...
Всякакво мнение ще ми е от полза, наистина не знам какво мога да направя за да си помогна.
между другото на камерите се вижда че веднага след мен спира някаква кола, която тръгва после пред моята ... та полицая каза че най-вероятно са ме следили...