Говоря за оригиналните части...
Юнитрейд - Сакаравто - ПоршеБг
Макар рядко опирам до оригинални части..
Понеже въпроса е общ - ще си купувам термостат.....затова питам...
Направо и цени обаждайте...
Къде е по-евтин оригиналния чаркалак ?
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
веселин написа:Нема сми от оригинален - аз съм си с Behr от Ауто + от година и половина - 22 кинта беше тогава - Щрауса купва хоригинален/60 кинта/ и има ядове с него - не се замисляй много за термостата!
- Абе не ми се пишеше да не излезе като реклама затова отговорих Порше защото оттам съм купувал други работи и съм доволен от цената и качеството. Но специално за термостат взех го от Нелас преди 3г заедно с водната помпа за 9 или 11лв не помня вече даже и каква марка е незнам но досега нямам проблеми с него. Та толкова по въпроса за оригиналните части

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
една кофа сам ги събрал...томпсън, берн берл ли не знам как се чете, валери малери, мейле....се боклуци за 15тина лева...само валера беше 20+лв щото го купувах от бош....работият добре една година и почва трудно да загрява...за 10км градско да не може да отлепи от70гр си е срам и позор...а и ми писна да лежа ...вече съм за формула 1 в смяната на термостат...
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Нема сми от оригинален - аз съм си с Behr от Ауто + от година и половина - 22 кинта беше тогава - Щрауса купва хоригинален/60 кинта/ и има ядове с него - не се замисляй много за термостата!
42.. в момента си карам с валер.. за 16 лв

който работи..
В1 още като го видя онзи "оригиналния" и каза бахти помията...
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
wili98 написа:веселин написа:Нема сми от оригинален - аз съм си с Behr от Ауто + от година и половина - 22 кинта беше тогава - Щрауса купва хоригинален/60 кинта/ и има ядове с него - не се замисляй много за термостата!
42.. в момента си карам с валер.. за 16 лв
който работи..
В1 още като го видя онзи "оригиналния" и каза бахти помията...
Надушва ги кучето!Страшен е , ей!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”