Легени за пасат Б5 от къде

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Легени за пасат Б5 от къде

Мнениеот dpassat » Нед 21 окт 2007 20:15

Колеги търся си легени за пасат Б5 да стават. Имам в предвид стелки тип леген тъй като в момента със текстилните и мокрото време не е добре. Все пак комфорт модула е в краката на шофьора. Ако някой знае къде продават колко ориентировъчно струват и т.н.т мжоля ще съм благодарен.
Спорна на всички :roll: :lol:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 21 окт 2007 20:54

Моите ги вземах преди няколко години за 30 лв. Мисля че ги има в Метро от време на време. Дълбок леген, от дебела гума, отделно дъното е на дълбоки надлъжни ребра. Ако държиш много, може да ги щракна. Трудно можеш да намериш легени, или каквито и да е други (по)стелки с точната форма на колата - но не това е важното, а да вършат работа. От моите съм повече от доволен.

Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpassat » Нед 21 окт 2007 21:19

Благодаря ти за бързата реакция. Ще пообиколя. Иначе отзад е Ок предполагам, а как е от пред и по точно на шофьорското място. Удобно ли е за каране, когато профилът е друг? За снимка няма нужда благодаря все пак.

Потребителски аватар
wishmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wishmaster » Пон 22 окт 2007 10:07

Аз си взех гумени от Сакар Ауто, защото много мразя да ми се местят... Оригиналните се закопчават на предвидените копчета. Две гумени, предни, черни - 70 лв. (Няма ги налични - аз чаках моите 10-ина дни) Борда от страни не е много висок т.е. не са типичните легени, но са точно по размера и няма проблем с мокрите (в някакви разумни граници:)) обувки.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Пон 22 окт 2007 11:43

dpassat написа:Благодаря ти за бързата реакция. Ще пообиколя. Иначе отзад е Ок предполагам, а как е от пред и по точно на шофьорското място. Удобно ли е за каране, когато профилът е друг? За снимка няма нужда благодаря все пак.

Ами точно за отзад не знам как е, защото когато ги купувах карах друга кола, и задните не се събираха там. Сега отзад съм с други легени (малко силно казано) - с малки канали, меки стени, но пак е по-добре от нищо - все пак отзад не се сяда токова често. За удобство на шофьора няма проблем - е, не е като без нищо, или оригинални постелки, но и не пречат на движенията и на педалите. Побират вода, кал, и каквото друго има доста повече от всякакви "разумни граници" :wink:
Няма никакви проблеми с местене - доста им е трудно.

Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpassat » Пон 22 окт 2007 22:28

Днес се оборудвах с 4 легена за около 52 лева от Импас 56. Легените са дебели гумени с оребрения по дължина, 2 големи от пред и 2 малки отзад. Лепнаха перфектно. Цена на брой 15 лв. за преден и към 11 за заден.

Темата е за ключ, благодаря на Grigor_Kanev :lol:

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Вто 23 окт 2007 13:57

dpassat написа:Днес се оборудвах с 4 легена за около 52 лева от Импас 56. Легените са дебели гумени с оребрения по дължина, 2 големи от пред и 2 малки отзад. Лепнаха перфектно.
Я-я, я снимай да видим :!:

Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpassat » Вто 23 окт 2007 21:39

http://www.emagazin.bg/index.php?m=327& ... 1PC%20-%20СТЕЛКА%20ЛЕГЕН%20ГОЛЯМА&zoom=1
и
http://www.emagazin.bg/index.php?m=327& ... prod_name=СТЕЛКА%20ЛЕГЕН%20МАЛКА&zoom=1

пасват супер, удобни са и ще вършат работа.

Ако не се отварят линковете има ги в интернет.
Поздрави :lol:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Вто 23 окт 2007 21:51

За същите стелки става въпрос. Виждал съм ги и по бензиностанции (ОМВ, Шел), но мисля на по-висока цена. Явно ще си потърся и малките (задни). dpassat, при теб как стоят там ?

Потребителски аватар
dpassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dpassat » Сря 24 окт 2007 20:37

Отзад заспаха малките :lol: . Съжалявам че не мога за ги щракна но и 4 те си паснаха екстра. Задните си влизат в размера за краката и не опират или не спират струята на климата под седалките. Има опция продължението след легените да се изреже по профил, ако колата не е достатъчно широка какъвто пасатът е . Моя е комби ако това има значение.
Спорна и дано да съм бил полезен. :lol:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”