Колеги,преди няколко часа ми откраднаха колата.Автомобила е VW PASSAT GL 90г. на производство,сребристосива,седан ,рег. номер е ЕН 9220 АР ще ви помоля да се оглеждате за нея.Колата беше паркирана преди кръстовището на ул."Бачо Киро" и "Цар Симеон".Отличителен белег е ,че колата е с чисто черна предна броня,а задната е в цвета на купето,бели мигачи, с фабричния спойлер е .Моля още веднъж помагайте.
Телефона ми е 0887 501 881 .
Благодаря Ви предварително!

МОЛБА ЗА ПОМОЩ !!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
МОЛБА ЗА ПОМОЩ !!!!
Последна промяна от VW_friend на Чет 25 окт 2007 17:50, променено общо 1 път.
lowrider написа:Де*а ,ся каско ли ще трябва да си правя
направи си! аз от месец и половина си имам каско и спя като човек, преди като ми се включваше алармата скачах.... сега даже не ствам отлеглото

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
assd написа:lowrider написа:Де*а ,ся каско ли ще трябва да си правя
направи си! аз от месец и половина си имам каско и спя като човек, преди като ми се включваше алармата скачах.... сега даже не ствам отлеглото(щото каското ми е достатъчно пари, и да ми я гепят ще взема повече даже отколкото ако я продам
е да не я крадат де, ама е прясно маркирана и едва ли някой би посегнал )
- Бай бабо да те не среща мечка

Теодор написа:assd написа:lowrider написа:Де*а ,ся каско ли ще трябва да си правя
направи си! аз от месец и половина си имам каско и спя като човек, преди като ми се включваше алармата скачах.... сега даже не ствам отлеглото(щото каското ми е достатъчно пари, и да ми я гепят ще взема повече даже отколкото ако я продам
е да не я крадат де, ама е прясно маркирана и едва ли някой би посегнал )
Бай бабо да те не среща мечка
Не бъди толкова сигурен в коректността на застрахователите
![]()
е да чукам на дърво д ане се случва нито на мен, нито на никой

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”