Хора откраднаха ми VW Bora
някой ако има познати или връзки или както ида може да ми помогне, няма да съжалява!
мога да кажа, че е станало на 27.10.2007 след 1часа вечерта.
Тъмно син металик.
тел за контакт: 0888716301 - Мешов
Дай снимки, рег. номер, повече инфо!
С така поставената тема оставаш поредния в статистиката и нищо повече.
mod edit: Sunny
Промяна в заглавието

П О М О Щ - откраднаха ми VW Bora
- passat1.9tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Как можем да ти помогнем?Каско имаш ли?Изтича ли?
- passat1.9tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Незнам тогава мислех да не би тия от каското да са я взели,защото и те правят така,но щом не сваршва скоро незнам.Трябва да намериш някой,който познава тези,които ги крадът,а те в София не са малко,за да ти кажат каде е.Ако ли не ше си вземеш парите и ще си купиш друга.Здраве да е.На колко са оценили?
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
passat1.9tdi написа:Незнам тогава мислех да не би тия от каското да са я взели,защото и те правят така,но щом не сваршва скоро незнам.Трябва да намериш някой,който познава тези,които ги крадът,а те в София не са малко,за да ти кажат каде е.Ако ли не ше си вземеш парите и ще си купиш друга.Здраве да е.На колко са оценили?
Тия времена са отживелица....
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: П О М О Щ - откраднаха ми VW Bora
Meshov написа:Хора откраднаха ми VW Bora
някой ако има познати или връзки или както ида може да ми помогне, няма да съжалява!
мога да кажа, че е станало на 27.10.2007 след 1часа вечерта.
Тъмно син металик.
тел за контакт: 0888716301 - Мешов
Дай снимки, рег. номер, повече инфо!
С така поставената тема оставаш поредния в статистиката и нищо повече.
mod edit: Sunny
Промяна в заглавието
Колега остави застрахователа да си върши работата.... те най-добре и най-бързо ще я намерят ако вобще я намерят... Изскрено се надявам да си върнеш колата невредима!!!
снимката я има, може да се види и на [ http://meshov.com/bora ] тъмно син металик двигател 2.0 бензин
регистрацията е Бургаска - А4042КА
иматеглич отзад но няма конзола да се включва ремарке, кабелите и стоят до теглича и съм ги прибрал в бронята.
Скоро си я оправях, че беше одраскана
има газова, на която капачката за зарежда неизлиза в бронята под капачката на резервоара на бензина. облегалки за 4мата пътика, подлакътник, тъкмо и сложих зимни гуми, предните са "continental" задните са регенерат от Германия, 16" оригинални лети джанти, дясната предна джанта е осуркана доста от катастрофа преди да я взема.
малко над 10к лв е застрахована, но си предпочитам колата пред парите.
и е пълно каско, писал съм и по горе
регистрацията е Бургаска - А4042КА
иматеглич отзад но няма конзола да се включва ремарке, кабелите и стоят до теглича и съм ги прибрал в бронята.
Скоро си я оправях, че беше одраскана

има газова, на която капачката за зарежда неизлиза в бронята под капачката на резервоара на бензина. облегалки за 4мата пътика, подлакътник, тъкмо и сложих зимни гуми, предните са "continental" задните са регенерат от Германия, 16" оригинални лети джанти, дясната предна джанта е осуркана доста от катастрофа преди да я взема.
малко над 10к лв е застрахована, но си предпочитам колата пред парите.
и е пълно каско, писал съм и по горе
Последна промяна от Meshov на Съб 27 окт 2007 15:56, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”