Здравейте, тва ми е първата тема във форума и незнам да ли е за тук ама не намерих подходящо място другаде!
Значи предлагат ми VW Vento 1.8 бензин, тъмно син, централно, ел.люк и огледала, хидравлика и централно, металик на 140000км. от 11.92г за 6500, с пазарене я свалих до 6000 ама ми се вижда множко или се бъркам, колата е много запазена, почти като нова, струва ли си?
Венто +/-
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vento
Anonymous написа:Здравейте, тва ми е първата тема във форума и незнам да ли е за тук ама не намерих подходящо място другаде!
Значи предлагат ми VW Vento 1.8 бензин, тъмно син, централно, ел.люк и огледала, хидравлика и централно, металик на 140000км. от 11.92г за 6500, с пазарене я свалих до 6000 ама ми се вижда множко или се бъркам, колата е много запазена, почти като нова, струва ли си?
Струва си парите, аз обикалях днес из грубляне и гледах голфовете, и като гледам голф 2 от 3-4год не си е мръднал цената 3500лв средно.
Което само ми говори добри думи за марката VW.

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
11.92 => това е първата серия на 3-то поколение Голф и Венто.......
Не занм какво 1.8 е, щото аз карам Г3 1.8 моно 90 коня. Вариантите са два, единия е двигател ABS като моя произвеждан от 11.91 - 07.95, а втория е двигател AAМ с мощност 75 коня произвеждан от 11.91 - 10.00......
По повод возенето, според мен ще има нужда да се види и евентуално да се смени туй онуй по ходовата част, на тези коли това не е една от най добрите страни.....
Все пак, в крайна сметка ти си решаваш, но във всички случаи VW са много здрави и практични......
Не занм какво 1.8 е, щото аз карам Г3 1.8 моно 90 коня. Вариантите са два, единия е двигател ABS като моя произвеждан от 11.91 - 07.95, а втория е двигател AAМ с мощност 75 коня произвеждан от 11.91 - 10.00......
По повод возенето, според мен ще има нужда да се види и евентуално да се смени туй онуй по ходовата част, на тези коли това не е една от най добрите страни.....
Все пак, в крайна сметка ти си решаваш, но във всички случаи VW са много здрави и практични......
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
възможно е възможно...
ама ти нали знаеш какво е казал народа-много баби-келяво дете!
що само си мътиш главата с 1млн.мнения?
колкото хора-толкова мнения!
ТИ какво мислиш е НАЙ-ВАЖНО на финала!
а! и още една приказка. на който е писано да се удави-няма да умре обесен.
ако трябва да се прекараш - ще се прекараш със или без нас.
мисли с главата си (горната хихихи) и действай момко!
ама ти нали знаеш какво е казал народа-много баби-келяво дете!
що само си мътиш главата с 1млн.мнения?
колкото хора-толкова мнения!
ТИ какво мислиш е НАЙ-ВАЖНО на финала!
а! и още една приказка. на който е писано да се удави-няма да умре обесен.
ако трябва да се прекараш - ще се прекараш със или без нас.
мисли с главата си (горната хихихи) и действай момко!
имам колега с венто 93 г с този двигател. купено е в България и е карано само тук трябва да ти кажа че се наложи да го кърпи като опел\яко ръждица с дупки на зад предните гуми преди месец. но като цяло си е доволен 10 градско 7 извън дв си е ок на 230 хил седалките са за шиене .
аз обаче си мисля че да дадеш толкова пари за един голф с малко по-дълга база е безмислено а и е нито върви повече гние ?? мястото отзад е по-малко -сравни с вектра , вози почти ужасно ако не ти е голям и грозен по-добре скочи на някои пасат за тези пари ще намериш 93че дори 94год с всички екстри за които кое да е венто може само да си мечтае
аз карам пасат 92 2.0! 16v и съм много доволен перфектно окачване за толкова евтин автомобил като динамика може много повече от масовите коли, климатика не се отразява на мошноста колата харчи 11 градско и 6.8 при 120-130 подържана скорост успех зависи какво търсиш[
аз обаче си мисля че да дадеш толкова пари за един голф с малко по-дълга база е безмислено а и е нито върви повече гние ?? мястото отзад е по-малко -сравни с вектра , вози почти ужасно ако не ти е голям и грозен по-добре скочи на някои пасат за тези пари ще намериш 93че дори 94год с всички екстри за които кое да е венто може само да си мечтае
аз карам пасат 92 2.0! 16v и съм много доволен перфектно окачване за толкова евтин автомобил като динамика може много повече от масовите коли, климатика не се отразява на мошноста колата харчи 11 градско и 6.8 при 120-130 подържана скорост успех зависи какво търсиш[

-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
- Krass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По-горните изказвания са пълни глупости.Вентото вози меко,двигателя е хубав.За разлика от Г3 има багажник.Пространството в купето е много голямо-дори и от Вектра.Ходовата част е здрава.Не ръждясва колкото опелите.Моето е било 2 години на открито и почти няма ръжда.
А колкото до возията мога да споделя още нещо-карал съм Тойота Авензис 2003 и с чиста съвест мога да заявя,че Венто-то вози много по-добре,но пък вози по-кофти от Тойота Корола 2002 Купе.
Ако всичко и е в ред колега-взимай я и няма да съжаляваш.
А колкото до возията мога да споделя още нещо-карал съм Тойота Авензис 2003 и с чиста съвест мога да заявя,че Венто-то вози много по-добре,но пък вози по-кофти от Тойота Корола 2002 Купе.
Ако всичко и е в ред колега-взимай я и няма да съжаляваш.
- forgotforme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”