Днес бях в ЮнитрейдХ в Дружба и се оказа че предлагат - те ги наричат алтернативни части за които дават същата гаранция....
За пример ми дадоха цени на пластмасовия тройник. Имат го оргинален за 24лв. и алтернативни на цени 17 и 12лв. Температурен датчик с 4ри крака оригинален за 56 и алтернативен за 46лв. Твърдят че сами си ги внасят и са със същото качество като тези които идват с фирмената опаковка и дори имат еднакви каталожни номера с оригиналните части и затова им дават същата гаранция. Някой карал ли е с такива части от там и има ли впечатления...
Междувпрочем имат промоция на к-т съединител- притискателен, феродов и лагер за 290лв. искат обаче да се върнат старите и да бъдат оригинални....
Ако се окаже тоя чаркалък качествен...дори и по скъп от другите части по другите магазини аз за себе си бих го купувал от там...
Части на по-добри цени в Юнитрейд....
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Части на по-добри цени в Юнитрейд....
silent написа:Днес бях в ЮнитрейдХ в Дружба и се оказа че предлагат - те ги наричат алтернативни части за които дават същата гаранция....
Ако се окаже тоя чаркалък качествен...дори и по скъп от другите части по другите магазини аз за себе си бих го купувал от там...
А колега замислял ли си се дали не са същите като по магазините самоче на двойна цена.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Части на по-добри цени в Юнитрейд....
Glove написа:silent написа:Днес бях в ЮнитрейдХ в Дружба и се оказа че предлагат - те ги наричат алтернативни части за които дават същата гаранция....
А колега замислял ли си се дали не са същите като по магазините самоче на двойна цена.
Ми замислям се ...затова и повдигам въпроса тук
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Maxee написа:Предлагам тука да коментира само някой който знае какво е OEM parts
http://www.thepartsbin.com/oem_vs_aftermarket.html
http://www.autohausaz.com/search/model. ... 6&year=All
Ето ги и OEM за VW - от 1954 до днес /ако някой прецени да се сложи линка в "Полезни ......./
Лично за себе си не намирам смисъл всичко по колата да е OEM след като и т.нар . афтърмаркет чаркове вършат същата работа.

Ами разликата е, че на афтермаркет партс гаранция франция ... Ай сега дайте да си мерим пишките, кой колко по - евтина част менте си купува и вгражда в колата.
Не мога да разбера, защо по - горе се коментира, че
примерно на Симеон, има по - евтини части? Ами купувайте си от там!
За всеки влак си има пътници ... Според мен ОЕМ частите са си далавера, още повече, когато се вграждат от оторизиран сервиз, предлагащ гаранция.
Не мога да разбера, защо по - горе се коментира, че
примерно на Симеон, има по - евтини части? Ами купувайте си от там!
За всеки влак си има пътници ... Според мен ОЕМ частите са си далавера, още повече, когато се вграждат от оторизиран сервиз, предлагащ гаранция.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”