Привет на всички!
На 18г съм и желая да си взема личен автомобил.Спрял съм се на Голф 3 1.8 бензин 4х4 90 коня abs(искам да си го карам целогодишно,затова е 4х4).Нямам опит с леките автомобили(карал съм преди това 190ка дизел и шкода 120) и искам съвет дали този избор е добър.Какви са честите дефекти,някои неща по поддръжката...
Ще съм много благодарен на всякакви съвети!
Добър ли е Vw golf 3 1.8i synchro
- golf3_synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо здравей и добре дошъл във форума
Колата е добра, но защо си се спрял точно на 4х4
В сравнение с обикновенния Голф 3 1.8 90кс, 4х4 гори повече, върви по-малко, подръжката му е по-скъпа и началната цена по-голяма.
Целогодишно можеш да караш и кола която не е 4х4 стига да не ходиш много по планини, язовири и.т.н

В сравнение с обикновенния Голф 3 1.8 90кс, 4х4 гори повече, върви по-малко, подръжката му е по-скъпа и началната цена по-голяма.
Целогодишно можеш да караш и кола която не е 4х4 стига да не ходиш много по планини, язовири и.т.н

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
doko написа:Първо здравей и добре дошъл във форума
ако не си карал синхро не коментирай

значи колега.. аз съм имал синхро поддържал съм синхро и ще ти кажа 1-2 неща за които трябва да си готов
Върви доволно.. от обикновения върви повечко..

зимата е БЕЗЦЕНЕН!!!!!!!!
просто .. няма равен..обаче бъди готов за едно.. да поддържаш 2 коли..
карета.. полуоски .. ВСИЧКО го имаш по 2 пъти..иначе който е карал синхро знае..

- golf3_synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,напълно съм съгласен с вас,точно за такива планини и снегове го взимам.Имам едно село,имаме и Мерцедес 190 дизел автомат.Да ви кажа,едвам си идваме до Хасково тая зима.А аз искам кола,която да е високо проходима (но не джип,все пак искам нещо по-така),да ми върши работа и да не ме оставя на пътя.
Имам един въпрос към вас:
Живея на една голяма стръмнина,има около 30см корав лед,на който попадат и четирите колела.Ако гумите са нови,би ли изкачвал голфа ми такива стръмнини и въобще как се държи голфа синхро на лед и поледица?
Спрял съм се на един от Германия за 3000 лв от мобиле.де,но ако имате някакви оферти от България за около 3000 лв пишете (задължително 3ка синхро с abs може и 1.9тди или 1.8 бензин).
П.С Благодаря на всички за вниманието и бързите отговори!
Живея на една голяма стръмнина,има около 30см корав лед,на който попадат и четирите колела.Ако гумите са нови,би ли изкачвал голфа ми такива стръмнини и въобще как се държи голфа синхро на лед и поледица?
Спрял съм се на един от Германия за 3000 лв от мобиле.де,но ако имате някакви оферти от България за около 3000 лв пишете (задължително 3ка синхро с abs може и 1.9тди или 1.8 бензин).
- пламен пасков
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
golf3_synchro написа:Колеги,напълно съм съгласен с вас,точно за такива планини и снегове го взимам.Имам едно село,имаме и Мерцедес 190 дизел автомат.Да ви кажа,едвам си идваме до Хасково тая зима.А аз искам кола,която да е високо проходима (но не джип,все пак искам нещо по-така),да ми върши работа и да не ме оставя на пътя.
Голяма стръмнина и лед... мисията невъзможна

- golf3_synchro
- Автомобил:
- Двигател:
Днес ходих на пазара в Димитровград и покарах 2ка синхро.Закъсване няма,усеща се стабилността на заледен път,но държа да си е 3ка,едва ли има много разлика,но си е по-нова.
Madcap,благодаря за предложението,но вече я опитах.И най-интересното беше,че той също като теб ми каза,че не пипнал нищо по синхрото си.(имал го вече 7ма година,произведен 1988).
Madcap,благодаря за предложението,но вече я опитах.И най-интересното беше,че той също като теб ми каза,че не пипнал нищо по синхрото си.(имал го вече 7ма година,произведен 1988).
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”