Перящ се въздушен филтър,за многократна употреба?
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Перящ се въздушен филтър,за многократна употреба?
Има ли такова нещо?Мнения?Карам на газ и нещо ми писна всеки месец да давам по 5 кинта.
- smg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има....но филтъра и почистващия кит, ще ти излезнат повече от тези 5лв на месец, които влагаш.
Погледни саита на
http://www.knfilters.com/
или това
http://www.jrfilters.com/
Погледни саита на

или това

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Перящ се въздушен филтър,за многократна употреба?
тръба написа:Има ли такова нещо?Мнения?Карам на газ и нещо ми писна всеки месец да давам по 5 кинта.
Има, но не се заблуждавай, че са манна небесна - по-скоро вредат, отколкото помагат. МАФ сензора се зацапва от маслото, с което са пропити. Не ги препоръчват специалистите

И що всеки месец сменяш филтри, по 40К километра ли правиш?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Kalin72 написа:тръба написа:Има ли такова нещо?Мнения?Карам на газ и нещо ми писна всеки месец да давам по 5 кинта.
Има, но не се заблуждавай, че са манна небесна - по-скоро вредат, отколкото помагат. МАФ сензора се зацапва от маслото, с което са пропити. Не ги препоръчват специалистите
Хех на тръбата двойката и MAF - "big funny", ама и той е написал колата та никой не видял.
Kalin72 написа:И що всеки месец сменяш филтри, по 40К километра ли правиш?
На 40К ако караш в стерилна обстановка

Последна промяна от L&R на Пон 29 окт 2007 21:24, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе де да му знам колата, говоря комплексно за по-новите дизелаци - тези К&Н филтри са вредни за повечето двигатели, поради посочената причина, а и поради факта, че съвсем не пречистват така добре, както се рекламират.
Слагай това, дето производителя препоръчва, и пей сърце, ама аз все още се чудя на колко км колега тръба си сменя филтрите, къде кара, да не говори за трактор по прашните поля
Слагай това, дето производителя препоръчва, и пей сърце, ама аз все още се чудя на колко км колега тръба си сменя филтрите, къде кара, да не говори за трактор по прашните поля

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:Kalin72 написа:тръба написа:Има ли такова нещо?Мнения?Карам на газ и нещо ми писна всеки месец да давам по 5 кинта.
Хех на тръбата двойката и MAF - "big funny", ама и той е написал колата та никой не видял.Kalin72 написа:И що всеки месец сменяш филтри, по 40К километра ли правиш?
На 40К ако караш в стерилна обстановка
Не бъди сигурен, изхвърлих оригинален бош на 28 000 км който беше като нов....новия филтрон или къфто там боклук е издържа само 15 000 км и почна да вони на газ около 300 км след зареждане. С Боша немах такива ядовве....въпреки неговите 28 000.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:Аз сменям с маслото на двигателя на 7к въздушен филтър. Карам на газ и е задължително да е в час този компонент.
абе вие ме убивате с тея интервали за маслото...аз 6 пъти в годината трее да го сменям тва масло ако следвам тея интервали, а сега лятото даже 7000 за по малко от месец ги врътнах....аз си сменям масло на 15 000 и филтър на 15 000, а следващия ше е пак оригинален бош и ше го менкам на поне 30 000

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Абе ти караш АБД, кой те пита тебе!!!buFka написа:абе вие ме убивате с тея интервали за маслото...аз 6 пъти в годината трее да го сменям тва масло ако следвам тея интервали, а сега лятото даже 7000 за по малко от месец ги врътнах....аз си сменям масло на 15 000 и филтър на 15 000, а следващия ше е пак оригинален бош и ше го менкам на поне 30 000

Там тези закони не важат, ела да ми караш в София да те видим как ще изкараш, васе после нема да иска да те види (то не че сега иска де

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”