От доста време чета форума и ми е доста интересен, но има някои пропуски които аз лично не харесвам (не ми допадат), а именно прекалено общото разделение на подфорумите.
Примерно "Технически Форум за VW GOLF", само че VW Golf вече е в 5 различни поколения (от 70години до сега) и всички които са фенове имат само един подфорум където се пускат теми и става мешавица. Ако те интересуват теми свързани само с MKV например се налага да се ровиш в общия раздел, което е доста дразнещо.
Решението е само едно - Mk1, Mk2&3, Mk4&5
Същото е и при Пасатите и при Полото.
С една анкета нещата ще станат ясни, но не съм аз човека който да я пусне.
Едно предложение
Vladko написа:Проблема е лесно решимСлагайте ясни и точни заглавия-например" Голф 5 2.0 ТДИ-имам проблем с....." и така после като напишеш в търсачката Голф 5 2.0 ТДИ и няма да ти се налага да гледаш проблемите на Голф 1,2,3,4 и т.н.
Да но темата ти пак си остава в големия куп измежду газовите уредби на единичките

А и Владко заглавия на една тема могат да се напишат по 100 начина ТДИ, TDi, 2,0, 2.0 и тн....
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Vladko написа:Проблема е лесно решимСлагайте ясни и точни заглавия-например" Голф 5 2.0 ТДИ-имам проблем с....." и така после като напишеш в търсачката Голф 5 2.0 ТДИ и няма да ти се налага да гледаш проблемите на Голф 1,2,3,4 и т.н.
Само дето като напишеш "ТДИ" излизат около 30-тина теми а като напишеш "голф тди" темите вече стават над 250 т.е. при повече думи повече резултати (изкарва всички теми сдържащи едната или другата дума или и двете) ако при търсенето се извеждаха темите, в които фигурират и двете думи едновременно щеше да е по-лесно
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Едно предложение
Biser написа:От доста време чета форума и ми е доста интересен, но има някои пропуски които аз лично не харесвам (не ми допадат), а именно прекалено общото разделение на подфорумите.
Примерно "Технически Форум за VW GOLF", само че VW Golf вече е в 5 различни поколения (от 70години до сега) и всички които са фенове имат само един подфорум където се пускат теми и става мешавица. Ако те интересуват теми свързани само с MKV например се налага да се ровиш в общия раздел, което е доста дразнещо.
Решението е само едно - Mk1, Mk2&3, Mk4&5
Същото е и при Пасатите и при Полото.
С една анкета нещата ще станат ясни, но не съм аз човека който да я пусне.
Подкрепям напълно идеята на колегата

P.S.
Нали сме евро-съюза...всички форуми в европа изглеждат както колегата предложи

Пример:
http://uk-mkivs.net/forums/default.aspx
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”