ГУМИ AVON???
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ГУМИ AVON???
дайте мнение за тези гуми,че на панаира ги видях ,харесаха ми имам и 5%отстъпка а идва зима и искам отсега да се подсигуря с нови????
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Един приятел си беше купил такива зимни и разправяше, че е много доволен и били на добра цена.Съседа дето има хабер от коли и ги е сменил мого също караше с такива през зимата.
Разгледай им моделите и виж какво пише за тях:http://www.tyres-online.co.uk/tol_productdata/man_report_page.asp
Разгледай им моделите и виж какво пише за тях:http://www.tyres-online.co.uk/tol_productdata/man_report_page.asp
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Зимната гума си е зимна гума, попадне ли на лед няма спасение, инъче на сняг при повечето поведението е сходно
Тези които са карали зимни Авон казват, че си струват парите.Аз мога да си похваля моите гуми, изкачих павирана улица с около 40 градусов наклон покрита с киша без да пробуксувам нито веднъж
Става дума за Fulda Kristal Rotego и Ultragrip 6, страшни гуми с почти сходна шарка 

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
аз съм се засилил а взимам точно такива ако не са над 100кинта парчето.. (2чки че за 4 няма да има кинтаж...)
VWCLUB в класацията на BGtop.net
VWCLUB в класацията на BGtop.net
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На джипа ни гумите са Avon Ranger и смятам че са добри, но за леки автомобили не знам как е положението. Иначе на джипа са шосейни (с нормален граифер като нови зимни гуми на лек автомобил) М+S 235/??/?? колата има много добро поведение извън пътя:)(лично ги тествах онзи ден на кал и мокра трева и дори не се включиха блокажите,нямаше изорани ниви а след това дори граифера не се беше набил с кал), иначе на асфалт има проблеми със спирането на мокро. Онзи ден влязох в една локва с по височка скорост и се осети лека нестабилност, но това го отнасям към факта че са широчки. Но явно са правени за звън пътя
OFF ROAD RULZ:)
Не знам иначе как се справят при леките атомобили, но до колкото знам са англииски, а не вярвам англичаните да правят боклуци.

OFF ROAD RULZ:)
Не знам иначе как се справят при леките атомобили, но до колкото знам са англииски, а не вярвам англичаните да правят боклуци.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”