Здравейте, ето какво ми се случи предималко....
Пребирам се както всеки ден от работа и по едно време ме застига патрулка и ме спира. Представят ми се и ми казват, че не съм спрял на стоп. Аз съм в шок. опитвам се да им обесня, че съм спрял, но може да са се заблудили от това, че тръгвам рязко ( полицаите се движеха перпендиколярно по пътя с предимство, още повече и че времето е мъгливо). , но те си пишат акта .Отказвам да се подпиша на акта. Служителя не ми дава копие от акта и пребира и талона.Моля ги да ми дадът номера на акта , за да знам какво да обжалвам, но ми отказват
Та въпроса ми е И сега какво? без акт и без талон ?? Имат ли право да НЕ ми дадат акт? Аз бях сам в колата за жалост....

Голям Проблем с КАТ
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Щом ти не си подписал, трябва задължително да имавписан свидетел при връчването на акта. Ако няма акта отпада. Имат право обаче да впишат такъв свидетел при връчването на акта. Ао са го направили ,преебал си се сам.
Преди 2 години имах подобен проблем, пишат ми акт, но им се обаждат по станцията и те тръгват спешно, при което отнасят и талона и акта, без да кажат и дума. Запалих колата и отидох и пуснах една жалба, че униформени служители на КАТ ми откраднаха документите след като ги поискаха за проверка.
.Да видиш как ми се молиха да си оттегля жалбата
.Имат си разпоредби които трябва да спазват. Не могат да идат в съда и просто да кажат, ама аз много бързах и затуй, или нямах свидетел в момента . 

Преди 2 години имах подобен проблем, пишат ми акт, но им се обаждат по станцията и те тръгват спешно, при което отнасят и талона и акта, без да кажат и дума. Запалих колата и отидох и пуснах една жалба, че униформени служители на КАТ ми откраднаха документите след като ги поискаха за проверка.

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
hosetovw написа:DAXC написа:Колега, има адвокати за целта. Трябвало е да упълномощиш адвокат и той да свърши всичко.
Колегата е прав !!! Ако искаш да не им се размине го направи. Невярвам да ти струва много кинти, а пък кой не иска да им го на*ука на факаните копсари като вземат да се правят на неуязвими![]()
Успех
Тук и аз съм на същото мнение-плати на някой адвокат 20лв. за съвет и той ще ти обясни всичко като му покажеш акта
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
da6o_amvr написа:Тук и аз съм на същото мнение-плати на някой адвокат 20лв. за съвет и той ще ти обясни всичко като му покажеш акта
Как да му го покаже, след като не са му го дали

plamen032 написа:...Отказвам да се подпиша на акта. Служителя не ми дава копие от акта и пребира и талона.Моля ги да ми дадът номера на акта , за да знам какво да обжалвам, но ми отказват
Та въпроса ми е И сега какво? без акт и без талон ?? Имат ли право да НЕ ми дадат акт? Аз бях сам в колата за жалост....
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Май си го е взел.. или аз се бъркам вече

plamen032 написа:След големи разправии в КАТ си взех акта мама им..........В понеделник отивам да подавам жалбадали мога да използвам това по някакъв начин срещу тях??? Доколкото разбрах е трябвало да има свидетел когато съм отказъл, а такъв няма записан в акта росто пише отказъл
- vladote
- Автомобил:
- Двигател:
plamen032 написа:След големи разправии в КАТ си взех акта мама им..........В понеделник отивам да подавам жалбадали мога да използвам това по някакъв начин срещу тях??? Доколкото разбрах е трябвало да има свидетел когато съм отказъл, а такъв няма записан в акта росто пише отказъл
Вземи си адвокат, няма да сбъркаш. Те си знаят работата.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:da6o_amvr написа:Тук и аз съм на същото мнение-плати на някой адвокат 20лв. за съвет и той ще ти обясни всичко като му покажеш акта
Как да му го покаже, след като не са му го дали![]()
plamen032 написа:След големи разправии в КАТ си взех акта мама им..........
Явно колега не си видял това.Аз по отношение на този негов пост му казах да отнесе акта

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”