Запълване на дупки с кит !
- logite4a
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Запълване на дупки с кит !
здр! Оня ден си китнах с автомобилен кит едни дупки на Полото...Стана много здраво...Изгладих го с машинка...Притеснявам се само да не вземе след време да се скапа...или да не земе да се пукне...от студа да кажем...Който си е китвал колата друг да каже !:)
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Не казваш нищо колко големи са дупките. Почисваш ръждата добре с четка закрепена на дрелка или ъглошлайче, поне отвън да е здраво мястото.За по -големи отворчета /дупчици и кратерчета /има кит с стъклени нишки Bodi ./наречен влакнест кит./Държи добре и на по голяма дебелина, слагал съм и 1 см дебелина.Може да се пукне ако удариш това място или да се отлепи като напредне ръждата повече.Зависи дали ще продаваш колата или ще си я задържиш .
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Не казваш нищо колко големи са дупките. Почисваш ръждата добре с четка закрепена на дрелка или ъглошлайче, поне отвън да е здраво мястото.За по -големи отворчета /дупчици и кратерчета /има кит с стъклени нишки Bodi ./наречен влакнест кит./Държи добре и на по голяма дебелина, слагал съм и 1 см дебелина.Може да се пукне ако удариш това място или да се отлепи като напредне ръждата повече.Зависи дали ще продаваш колата или ще си я задържиш .
- logite4a
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе да ви кажа дупките не са много големи...Най-голямата е 2 см...нея още не сам я китнал...няма да я продавам колата:) Ще си я карам...А какво е това лепило като разтопен метал?Колко струва?Какво представлява?оффф....то тъкмо стана много здраво и гладко...а пък по друг начин незнам как може да стане...нямам ъглошлайф и такива машинки...Трябва да ходя по майстори,стругари...еее...уж автомобилен кит...пък....става въпрос за дупката където стои дясната чистачка(защото направих само една)и се каних да я китна тея дни...
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
logite4a написа:Абе да ви кажа дупките не са много големи...Най-голямата е 2 см...нея още не сам я китнал...няма да я продавам колата:) Ще си я карам...А какво е това лепило като разтопен метал?Колко струва?Какво представлява?оффф....то тъкмо стана много здраво и гладко...а пък по друг начин незнам как може да стане...нямам ъглошлайф и такива машинки...Трябва да ходя по майстори,стругари...еее...уж автомобилен кит...пък....става въпрос за дупката където стои дясната чистачка(защото направих само една)и се каних да я китна тея дни...
Има го в МЕТРО това лепило в рамките на 8-10 лв е някъде,зависи от грамажа

- logite4a
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ок мерси! Надявам се да се справи успешно с дупките !
Малеее то това лепило ако ми нацапа ръцете и като засъхне...представям си ко ще стане...Както съм пианист... !......Ще свиря и на места по ръцете ми ще има парчета метали...
))
Ама то много добре ми звучи това нещо...Имитира заварка може би...нещо подобно...Ок аз ще отскоча до метро тия дни и ще го търся...Ти ползвал ли си го това лепило ?

Ама то много добре ми звучи това нещо...Имитира заварка може би...нещо подобно...Ок аз ще отскоча до метро тия дни и ще го търся...Ти ползвал ли си го това лепило ?
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”