Фолксваген Пасат 2
Фолксваген Пасат 2
Имам пасат 2. Смених радиатора на парното защото старото беше издъдено.След като го смених не иска да топли.Пробвах с обезвъздушаване, но не ми помогна.Може ли някой да ми помогне с проблема. Благодаря предварително
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD

Виж най-горната тема в раздела за Пасат - мисля си че става въпрос за Б3. След това порови малко с търсачката - ще излязат много теми, дори и със снимки.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Уважаеми Дами и Господа,
За да се чувстваме всички ние удобно тук, Ви приканваме да спазвате следните правила:
1 Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
2 Пускайте всяка тема в ПРАВИЛНИЯ раздел.
3 Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пуснете тема - нека избегнем дублиране на теми.
4 Темите да бъдат със заглавия подсказващи съдържанието им. И поне те да са написани без правописни грешки.
За да се чувстваме всички ние удобно тук, Ви приканваме да спазвате следните правила:
1 Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
2 Пускайте всяка тема в ПРАВИЛНИЯ раздел.
3 Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пуснете тема - нека избегнем дублиране на теми.
4 Темите да бъдат със заглавия подсказващи съдържанието им. И поне те да са написани без правописни грешки.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”