Колата стоеше пред 78 блок в Младост 1. Моля ако някой е видял колата или има някаква информация да помогне. За голфчето от гаража става въпрос. Мерси
Откраднаха ми колата!!!
- *bpm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Откраднаха ми колата!!!
Колеги, днес сутринта ставам, слизам пред блока и.... колата я няма. Няма и 4 месеца от какво си я взех.
Колата стоеше пред 78 блок в Младост 1. Моля ако някой е видял колата или има някаква информация да помогне. За голфчето от гаража става въпрос. Мерси
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kasho
- Автомобил:
- Двигател:
Братле, ако се обадят за откуп хич не се занимавай, особено ако ще ти го платят голфа колкото си струва. И на ченгетата не се обаждай, гола вода са, да не говорим че са заедно с крадците. Само по-лошо ще стане. И на нас ни откраднаха един голф преди 3 години, на 100 метра от полицейското в Лозенец. Кво да ти кажа, скапана държава. Съчувствам ти, знам какво е.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Съчувствия! Лично аз знам какво е чувството да станеш и да видиш, че колата не е там дето си я оставил. На никой не му го пожелавам да го изпитва! Утре стават точно 6 год. откакто се опитаха да откраднат и моята. Спаси ме само това, че просто не са успели да я запалят, разминах се само с нов акумолатор....
Дано я намерят и колкото се може по- малко поражения по нея!
Дано я намерят и колкото се може по- малко поражения по нея!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”