Може да не пиша на подходящото място,за което да ме извините,но имам сеат толедо 1,6 1993г, със следния проблем:Интересувам се дали някои има чертежи на хидравличната рейка и на
помпата,защото когато колата е студена ,като я запаля волана остава твърд.Като завъртя волана няколко пъти са чува едно щракане(или пукане) и той се освобождава ,хидравликата заработва нормално баз проблеми.Засега смених маслото ,но ефект в няма.Моля за мнения и съвети.Моите съмнения са ,че помпата не дава първоначално достатъчно налягане.Благодаря предварително за бъдещите мнения
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
И чертежите какво ще ти помогнат ? Можеш да ги намериш в ETOS, ETKA, а някои неща и тук можеш да видиш.
Моето предположение (от дистанция) - някакво запушване, възможно е да е парченце пластмаса или гума.
Моето предположение (от дистанция) - някакво запушване, възможно е да е парченце пластмаса или гума.
-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
Намерих във в-к Базар една обява от Г.Oряховица GSM0888929086 на фирма,която ремонтира рейки и помпи и дават 1 г.гаранция.,но аз искам да локаризирам проблема,за да съм сигурен поне 80% за проблема.Все пак и аз разбирам от някои неща. В рейката има и клапани ,разпределител и др.,които подлежат на ремонт. Възможно е и запушване и др.Благодаря за мненията
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
parmapar написа:Намерих във в-к Базар една обява от Г.Oряховица GSM0888929086 на фирма,която ремонтира рейки и помпи и дават 1 г.гаранция.,но аз искам да локаризирам проблема,за да съм сигурен поне 80% за проблема.Все пак и аз разбирам от някои неща. В рейката има и клапани ,разпределител и др.,които подлежат на ремонт. Възможно е и запушване и др.Благодаря за мненията
Koлега във форума има писано и за друга фирма в София за , която има много добри отзиви.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”