Тасове хвърчат кат за световно !

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Тасове хвърчат кат за световно !

Мнениеот passat123 » Нед 09 дек 2007 13:59

Писна ми да вкарвам тасове търсих оригинални ми няма !
Омразна ми да купувам от обикновените боклуци за 12 лева 4 таса, писна ми освен ,че са боклуци и са толкова крехки , че се чупят само докато ги докоснеш някаде ! :? А това дето ги връзвам с свинските опашки направо панаирджийска работа става ! Искам да науча някой купувал ли е от Практикер тасове и ако да да каже дали на някоя дупка ги е оставал или пък на , някой завой и със свински опшчици ли ги кара ако не да пише ! Вече мисля да карам без тазове ама не мога да понасям четните стоманени джанти ... Дано тези от Практикер да се карат без свински опашчици , а тези от Бриколажа да тях ги изпробвах за 1 ден 1 двете ги няма така хвърчат ,че ще ми избият някой ден нещо !
:) И не знам дали мястото на тази тема е за тук ако ,не модераторите да местят ! :)

Последна промяна от passat123 на Нед 09 дек 2007 14:59, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Нед 09 дек 2007 14:04

Тези по магазините за автоаксесоари не струват.Пробвай да намериш оригиналните за твоя пасат мисля, че са тези :

Изображение

Мисля, че ще издържът повече време преди да ги затриеш някъде....
Другия вариант е да намериш, някакви по-обикновенни джанти(евтини) , за да не те дразнят железарките

Успех :wink:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 09 дек 2007 14:05

Темата е може би по-добре да е в раздела за Пасат (мое лично мнение). Гледам, че става въпрос за Б5 - аз съм с оригиналните, и (да чукна на дърво !) не съм имал проблеми с падане, губене, чупене, ... Може да не са в идеален вид (малко са поожулени), но мисля да си карам с тях. На няколко пъти съм влизал в дупки - никога не са и правили опит да падат. Дори единия път (на новоремонтиран участък !) от влизането в дупката се напука боята на капака, но той си беше на място (леко само го чукнах да го донаместя - да е плътно до джантата). Така че моят съвет е - търси си оригинални. Дали от вносителя, или втора употреба - както решиш.

.:Stef4o:. ме е изпреварил, дори и със снимка.

П.П. passat123, нищо лично, ама не можеш ли да пишеш малко по-грамотно ? Разбирам те, че си ядосан, бързаш, ама тук кой-знае каква бърза работа нямаме - няма да загубиш часове да натиснеш "Преглед", да редактираш грешките, и тогава да пращаш на всички "произведението" си.

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Нед 09 дек 2007 14:50

Да видях имам П.П извинявам се ! То то от ядосване ! :oops:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 09 дек 2007 15:41

Оригинални тасове за VW Passat от Porsche Sofia Iztok са 40лв - много се зарадвах като чух цената докато не разбрах че това в цена за брой!! Сега си карам без тасове и верно че мяза на военен джип ама на лято нали пак си слагам летите джанти и не ми пука вече. Такаче най-добре си ги дръж ламаринените джанти за зимата и си вземи хубави лети за лятото и това е ... повече не му мисли. Втората причина която ме спря да си купя тасове освен че са адски скъпи е че някоя сутрин може да си видя колата без тях ... щом свиха мигачите на голфа .. тасовете ли няма да вземат :)

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Нед 09 дек 2007 15:49

Потърси си оригинални в моргите.

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Нед 09 дек 2007 16:39

Да обиколих 4 авто-морги ! И няма резултат не знам вече мисля тази вечер , да си купя от практикер 1-тас е 6 лева но ще ги слагам без "свински опашки" ! :( Надявам се да не фръкнат пак , ужж ми изглеждата по-добри ! :wink:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 09 дек 2007 16:53

аз ще ти подаря мойте старите

пиши ми на лични да се разберем как да ти ги пратя

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 09 дек 2007 17:14

da__buzz написа:аз ще ти подаря мойте старите

пиши ми на лични да се разберем как да ти ги пратя
:yeaha: :kef:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 09 дек 2007 17:50

Не знам какви имаш предвид от "Практикер", но аз слагах на баща ми на Б3 едни, които имаха ръбове като бръснарски ножчета ! По-добре не ги слагай, отколкото без "свински опашки" (мое мнение) - предполагам не би искал да си на пътя на такъв летящ тас, нали ?

Потребителски аватар
pike
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pike » Нед 09 дек 2007 18:30

Аз слагам от тези дето са 18 лв комплект-естествено турски и първия път изпопадаха за 1 месец.Втория път ,след като се оплаках на човека в магазина купих същите,за същата цена и вече 1 година нямам проблем.Явно и при турските има някаква разлика,щото съм сигурен, че тези твоите от 12лв и моите от 18 са еднакви,ама що така става.... :gruebel

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Нед 09 дек 2007 18:37

pike написа:Аз слагам от тези дето са 18 лв комплект-естествено турски и първия път изпопадаха за 1 месец.Втория път ,след като се оплаках на човека в магазина купих същите,за същата цена и вече 1 година нямам проблем.Явно и при турските има някаква разлика,щото съм сигурен, че тези твоите от 12лв и моите от 18 са еднакви,ама що така става.... :gruebel

И аз немога да разбера утре живот и здраве съм на Практикер ще питам , там дали са боклуци ! От сорта дали на завой стават ""литяща чиния"" :P ... Ако да ще се обядя на колегата за тасовете ! :(

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 10 дек 2007 0:27

Каза ми ,че уж били добри в Практикер ! Тасоветеее но ще видим , можели да се карат без свински опашки !

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 10 дек 2007 15:39

има едни тасове, които са с метален кант/ринг отвътре, те са здрави и поне не падат, иначе се чупят вярно е
ако няма това подсилване с метала изпадат при всеки завой

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 10 дек 2007 15:51

Свински опашки :lol: , или лети джанти на старо :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”