каква добавка за инжектори
каква добавка за инжектори
здравете колеги.Имам редки проблеми с гаснене на автомобила на топло е на студено при подаване на газ от ниски обороти.Ще сменя горивен филтър но ми се иска да сложа и добавка в бензина да прочисти инжекторите.Някой може ли да ме насочи към марка и адрес от където да я купя.Държа да е нещо изпитано.Предварително благодаря.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
kam_tod написа:Добавката е ултразвук.

Нема начин - газчицата "изсушава" дюзите. Решението е да караш малко повече на бензин отколкото караш сега

п.п. Аз съм против всякакви добавки на които и да е било производители - според мен в най-добрият случей не правят нищо (дано темата не се превърне в за и против добавките щото има поне 10 такива вече

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Anbuch написа:kam_tod написа:Добавката е ултразвук.
![]()
Нема начин - газчицата "изсушава" дюзите. Решението е да караш малко повече на бензин отколкото караш сегаДори и да ги изчистиш с ултразвук след време пак така ще стане защото караш прекалено малко на бенз.
човека е писал че е с газов инжекцион ... има си други дюзи

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
group® написа:... има си други дюзи![]()
,които обливат с изпарена газ бензиновите дюзи - напълно им е достатъчно. А за бенза да го настрои при по-висока тем да минава на газ илипък ръчно първоначално да си кара на бенз. Имаше някакво изчисление от рода на: на 1000км на газ трябва да караш поне 50 км на бензин (нещо от сорта беше)
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Anbuch написа:group® написа:... има си други дюзи![]()
,които обливат с изпарена газ бензиновите дюзи - напълно им е достатъчно. А за бенза да го настрои при по-висока тем да минава на газ илипък ръчно първоначално да си кара на бенз. Имаше някакво изчисление от рода на: на 1000км на газ трябва да караш поне 50 км на бензин (нещо от сорта беше)
карам с газов инжекцион вече 15000км а предишния собственик 10000 и проблеми с дюзите не съм имал, а колегата е едва от 7000 и ... просто аз връзка с газта не виждам

проблемите на които има човека могат да са от хиляди неща и незнам защо е решил че са дюзи

едит: тва за изпаренията сефте го чувам

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”