Сини габарити
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Сини габарити
Искам някакви синкави габарити, Значе имам бял свето--диод и да се оплача постояно ми горят писна ми вече от тях! А и не искам от онези крушчици пазарджиските габарити които светят синкаво а вънка са боядисани с синя боя и като ги сложа в джобчето си и докато отида до колата да ги сменя и тя боята се изтрила улющила ! Ако не са синкави поне бялоо да светят , че тези жълтите аууу не е истина много ги мразя . 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:Philips Blue Vision

Светят бяло обаче

- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Няма ли да забранят тази цигания вече?
Сини габарити, червени светещи пръскалки за стъкло, оранжеви пера на чистачките, кученце с клатеща се глава на задната кора, една пура (задължително с искрящ цвят) някъде около третия стоп (който свети с цвета на дъгата при всяко натискане, за да ти бърка в здравето и очите, един китеник на таблото и газ до ламарина с надпис на задната броня: Луд съм мамо луд съм, ям паркет!!!
Сини габарити, червени светещи пръскалки за стъкло, оранжеви пера на чистачките, кученце с клатеща се глава на задната кора, една пура (задължително с искрящ цвят) някъде около третия стоп (който свети с цвета на дъгата при всяко натискане, за да ти бърка в здравето и очите, един китеник на таблото и газ до ламарина с надпис на задната броня: Луд съм мамо луд съм, ям паркет!!!
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:dobrinb написа:Philips Blue Vision
![]()
Светят бяло обачеОт тук си купих моите, мисля, че цената е добра.
крушките добре,ама другите им неща с егати измислените цени просто не вярвам на очите си

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
zemon_C4455XP написа:musura написа:dobrinb написа:Philips Blue Vision
![]()
крушките добре,ама другите им неща с егати измислените цени просто не вярвам на очите си
Ми при Филипс е така.То ксенона им е над 1000 лева.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
именно че крушките са им добри и на добра цена ,но от другите неща бегай дълече,а и това с плащането само по банков път леко ме съмняваRabbit_TDI написа:zemon_C4455XP написа:musura написа:dobrinb написа:Philips Blue Vision
![]()
Ми при Филипс е така.То ксенона им е над 1000 лева.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”