проблем, смених термостат, никаква разлика!!!
проблем, смених термостат, никаква разлика!!!
Колата ми е Венто 93 г, моно-инжекция, 85 к.с.,Колата не може да загрее до оптималната си температура, четоxфорума навсякаде пише за термостат. Днес отидох в Дунев сервиз да сменя термостата и след 2 часа отидох да си я взема. Там механика ми каза, че проблема не е бил в термостата, колата пак не можеше да загрее повече от 70 градуса. Обясняваше ми за някаква смяна на гарнитурата на колата, че май там бил проблема, която щяла да струва 600 лева труд и материали, и разбира се му се изсмях. Да ви моля да ми дадете някакво мнение каква може да е пречината да не загрее и с новия термостат или са ме прецакали?
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
а сигурен ли си, че са го сменили
п.п. баси, и в Дунев ли почнаха така да работят

п.п. баси, и в Дунев ли почнаха така да работят

Последна промяна от vladko_g40 на Сря 19 дек 2007 16:51, променено общо 1 път.
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
колега, ако е водната помпа е по-логично колата да прегряваsashoskiora написа:Водна помпа.......

Последна промяна от vladko_g40 на Сря 19 дек 2007 17:50, променено общо 1 път.
И аз съм така парно си имам,термостата е в час и си бачка,но темп.от няколко дни стои м/у 70-80г-проблема ти е или в таблото или по-вероятното е от датчика на тройника/пластмасовия/много са калпави-той ти дава инфо за темп.на таблото
Пробвай с друг и ако не се оправи оставяй като мене,че ми писна да наливам пари в тази кола-важното е термостата да работи и да ти отваря какво ще ти показва на таблото не е толкоз важно 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: проблем, смених термостат, никаква разлика!!!
predel написа:Колата ми е Венто 93 г, моно-инжекция, 85 к.с.,Колата не може да загрее до оптималната си температура, четоxфорума навсякаде пише за термостат. Днес отидох в Дунев сервиз да сменя термостата и след 2 часа отидох да си я взема. Там механика ми каза, че проблема не е бил в термостата, колата пак не можеше да загрее повече от 70 градуса. Обясняваше ми за някаква смяна на гарнитурата на колата, че май там бил проблема, която щяла да струва 600 лева труд и материали, и разбира се му се изсмях. Да ви моля да ми дадете някакво мнение каква може да е пречината да не загрее и с новия термостат или са ме прецакали?
Първо какви са тия 85 к.с???Или е 90 или 75 к.с...
Второ пипни приводите към радиатора ако в началото само единият е топъл.....всичко е наред
ако двата са с еднаква температура ...термостат
ако перката включва-най-вероятно термостата отваря...
и т.н и т.н....писано има много(само напиши на търсачката "термостат")
и не можеш ли да разбереш дали пипано по термостата или те лъжат,че е сменян???
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”