Г3 и Г4 с еднакви двигатели ??
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Г3 и Г4 с еднакви двигатели ??
Имаше тема с обсъждане на това но не мога да я открия затова направо да попитам пък после може да се трие. Има ли такъв момент на Г3 да е монтиран двигател който се слага и на Г4 . Моя спомен /95%/ е че няма такъв,но не смея да твърдя със сигурност а става въпрос за един малък спор !
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Абе и аз така си мислех ама...минавах днес на преглед в Поморие и един от монтьорите там сподели че е много доволен от неговия Г3 който бил с двигател на Г4 при което аз му казах че май няма такава комбинация с което той естествено не се съгласи. Човека е доста по-възрастен от мен и реших че няма смисъл да споря-все пак вероятно на него така му е казал ПРОДАВАЧА значи е така:) Сега се чудя дали да ида и да му кажа как са го заблудили или да го оставя да вярва и да се хвали на приятели 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
По мощност ,кубатура и т.н. са еднакви.Кви ги интересува хората че компа управлението и разни части са различни
- постигнатите резултати са ени и същи в общи линий.Иначе моторите са си различни с различните буква.Най-смешното е че и с една и съща буква си има бая модификаций в зависимост дали са монтирани напречно или надлъжно ,дали са на Ауди ,Сеат и................

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”