Здравейте,
ще си купувам един голф и искам да питам някои неща. Дават ми го за 5500 - регистриран и т.н.
Твърдят, че е от limited edition-а, който е с рекаро салон и т.н.
също има заводска газова уредба... Може ли да ми кажете нещо по въпроса? Внос от Италия, мисля че е ... друго какво да ви кажа, и аз не знам много, но искам да питам заслужава ли си ( ако предположим, че е добро техническо състояние).
Golf GTI Edition '94 - 150hp
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
то като кажеш газ е много относително
ако е АГУ
бегай далеч и с тамян кади ...
но ако е газов инжекцион ... вече друга работа е
за цената още са важни много неща дали са добри ... боя, салон, мотор, окачване ... ама то като неможеш да я видиш ...
иначе ако е с инжекцията, супер салонче, боя, мотор и т. н. ценат си е екстра
И кво наскачахте всички за тая газ ... ае писна ми

ако е АГУ

но ако е газов инжекцион ... вече друга работа е

за цената още са важни много неща дали са добри ... боя, салон, мотор, окачване ... ама то като неможеш да я видиш ...

иначе ако е с инжекцията, супер салонче, боя, мотор и т. н. ценат си е екстра

И кво наскачахте всички за тая газ ... ае писна ми

- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
приятел, разгледай в mobile.bg има доста прилични голфове м/у 4000 и 6000 лв. с климатик или климатроник, щом си се спрял на 3 врати о.к.. Аз лично следвам принципа да си взема кола от БГ, тя си е с номера, каско, обслужена и в пове4ето случаи направо сядаш в нея. Ако мислиш че няма и мърлячи по чужбина, се залъгваш. Преценяваш си сам. Успех от мен
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivogti написа:Bowen написа:quote] 150 CV НЕЕ ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ ! ЗА КАКВА ГАС ИЗОБЩО ГОВОРИМ![]()
Е, ние социално слабите не искаме да си говорим за ГАС с един ГЪС.
Колега, една газова уредба "на старо", какво фактически ти ще получиш, е 200лв. Нова е 500лв, с гаранция и без никакъв проблем се монтира на АБФ двигател. По-добре разгледай предложенията в БГ, поне имаш възможност за предварителна диагностика.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”