Кола от Италия със сервизна ! Можели да се разбере от нета !

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Кола от Италия със сервизна ! Можели да се разбере от нета !

Мнениеот passat123 » Нед 06 яну 2008 1:44

Не знам тази тема за тука ли е но ме интересува примерно , по точен да съм намерих си голф 4 от Италия и му е водена нещо като сервизна книжка ако така може да се каже ! Става дума за сервизни фактури който колата е влизала на година 1 пят и се записвали километри и какво са сменяли през годината ! И ти вадят някаква фактура и там си пише не знам си какво и уж всичко е на 6 ! Това го виждам много често вече и един ми обесни ,че на италианеца му идвало по евтено вместо да хоси и вписва всичко в сер. книжка на всеки 3/4 месечие , му взимали повече пари а така отивал в сервиза отор..... от волсваген и те му икаравали за 1 г такаава фактура ! Точно с така фактура закупих и една кола . Но сега ме интересува за Голфчето мога ли да намеря някави дани от Италия за нея ПО ИНТЕРНЕТ! От сега да кажа няма копия на фактурите ! Да ги наложа в форума !!!!!!!!!
Ако не е за тука раздела местете ! :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 06 яну 2008 11:47

Ако сервиза, който е издал фактурите си пази данните за ремонта ON LINE и те са достъпни за четене без да е необходима ауторизация, можеш. Но лично мен много ме съмнява това да е така.

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 06 яну 2008 12:45

Mога да ти помогна дотолкова, колкото да ти преведа фактурите и книжката. От кой град си я купил?

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Нед 06 яну 2008 18:25

Нищо немога да кажа за колата не съмя я внесъл ! Няма ги в мене личните документациииии ! :cry: Само на едната кола ги имам но тя не е Фолсваген !!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
batesecko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batesecko » Пон 07 яну 2008 22:44

Според мен фактурите и какво е сменяно не е толкоз важно , а по-скоро дали ти ства ясен реалния пробег на колата.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”