Новите цени на горивата.....!?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пет 04 яну 2008 12:32

Днес с ужас установих новите цени на горивата :

Дизел - 2.16лв
А95 - 2.09лв
Газ - 1.12лв

Тия вече се посраха с извинение,не знам докога ще продължават да си играят с търпението на хората и да си пълнят и без това препълнените джобове за сметка на обикновения човек!Мъка -мъка и всеки си мълчи и си сипва бензинец и нафтичка и си кара и си стои гладен ама пак си кара и така.........абе нямам думи!За една година от както са паднали митата града като се има в предвид колко е голям Казанлък /води се 70 000 жители със околните села/се е претъпкал с коли трафика може да се сравнява с този в София,местата за паркиране са крайно недостатъчни,по статистики всеки ден в Кат се регистрират минимум 30 коли за което се убедих лично вчера докато киснах 3 часа за да прехвърля кола без да минавам през канала.И после ако някой се оплаче ,че хората нямат пари.......еми как да им повярваш...?

bvk666
Автомобил:
Двигател:

Re: Новите цени на горивата.....!?

Мнениеот bvk666 » Пет 04 яну 2008 12:34

didkoltd написа:Днес с ужас установих новите цени на горивата :

Дизел - 2.16лв
А95 - 2.09лв
Газ - 1.12лв

Тия вече се посраха с извинение,не знам докога ще продължават да си играят с търпението на хората и да си пълнят и без това препълнените джобове за сметка на обикновения човек!Мъка -мъка и всеки си мълчи и си сипва бензинец и нафтичка и си кара и си стои гладен ама пак си кара и така.........абе нямам думи!За една година от както са паднали митата града като се има в предвид колко е голям Казанлък /води се 70 000 жители със околните села/се е претъпкал с коли трафика може да се сравнява с този в София,местата за паркиране са крайно недостатъчни,по статистики всеки ден в Кат се регистрират минимум 30 коли за което се убедих лично вчера докато киснах 3 часа за да прехвърля кола без да минавам през канала.И после ако някой се оплаче ,че хората нямат пари.......еми как да им повярваш...?

Вече цената на 95 е 2.11!!!!

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пет 04 яну 2008 12:39

bvk666 написа:

Дизел - 2.16лв
А95 - 2.09лв
Газ - 1.12лв

Вече цената на 95 е 2.11!!!!

Няма да се учудя ,цените които цетирах бяха днес сутринта на билборда на Шел,те сега трябва да си назначат 2-ма човека да стоят на стълбата и само да променят цифрите............НЯМАМ ДУМИ !

VesMil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VesMil » Пет 04 яну 2008 13:13

didkoltd написа:
bvk666 написа:

Дизел - 2.16лв
А95 - 2.09лв
Газ - 1.12лв

Тия вече се посраха с извинение,не знам докога ще продължават да си играят с търпението на хората и да си пълнят и без това препълнените джобове за сметка на обикновения човек!Мъка -мъка и всеки си мълчи и си сипва бензинец и нафтичка и си кара и си стои гладен ама пак си кара и така.........абе нямам думи!За една година от както са паднали митата града като се има в предвид колко е голям Казанлък /води се 70 000 жители със околните села/се е претъпкал с коли трафика може да се сравнява с този в София,местата за
паркиране са крайно недостатъчни,по статистики всеки ден в Кат се регистрират минимум 30 коли за което се убедих лично вчера докато киснах 3 часа за да прехвърля кола без да минавам през канала.И после ако някой се оплаче ,че хората нямат пари.......еми как да им повярваш...?

цената на 95 е 2.11!!!!

Няма да се учудя ,цените които цетирах бяха днес сутринта на билборда на Шел,те сега трябва да си назначат 2-ма човека да стоят на стълбата и само да променят цифрите............НЯМАМ ДУМИ !

Така е защото всички си мълчим и си драскаме само по форумите и си говорим между нас.! Доката не се вдигнем всички, ще ни тъпчът и ще ни правят на палячовци. Отностно гориват до края на 2008 Дизела трябва да е не по-малко от 2.50 ,там някъде ще е и Бензина 95

П.П Явно ние жителите на БГ сме боклуци щом се подиграват с нас и Ние им се кефим>!

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 04 яну 2008 13:22

Изображение
Искам кола на слънчеви батерии.

Потребителски аватар
cba_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cba_vw » Пет 04 яну 2008 13:27

в Велико Търново е 2.06 и незнам кво треба да се направи обаче ако продалжава така ще си станем пешехоци и само богаташите ше се возят.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 04 яну 2008 13:28

:idea: Има вариант да зареждаме от Гърция(поне тези, които са по-наблизо), там литър от масовия Н 95 се намира и за под 1 евро. :evil:
:wink: Чуствам, че дори и големите скептици тук ще се насочат към алтернативните горива.

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пет 04 яну 2008 14:24

Аз че ще стане така го знам от 2 месеца . Аи днеска сипах А95 от Лукойл на скромната цена 2.09лв. Не знам защо но 50лв бензин до никъде не ми стигат, да ходим три седмици до работата.
А тя е на около 2 км. от нас.
Не знам просто как ще оцеляваме :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 04 яну 2008 14:29

някой ако е пропуснал новините - петролът за първи път в историята мина $100 за барел. Ноември беше $85. :arrow: 18% увеличение! Докато петролът се качва и горивата ще се качват :idea:

А ако и доларът започне да се качва... Тогава вече ще си :stumm

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 04 яну 2008 14:36

ще слагам обикновенно агу на механичната то се е видяло :?

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 04 яну 2008 14:43

екстра са :wink: и зимата е супер :wink:
движението в София така ми харесва :D

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Пет 04 яну 2008 14:54

santo_trafficante написа:

Точно така, ако може 6 месеца да е зима в София, та всички дърти котури да не палят и да не мърдат.

Потребителски аватар
paralesko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paralesko » Пет 04 яну 2008 14:58

чувства се че от как е студено няма толкова коли прав е колегата повече студ по малко бараки по улиците

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пет 04 яну 2008 15:00

Е аз слагам алпин дизел на 2.24 така че 2.16 не ме плаши, а и 3.00лв да стане пак ще ги караме тези коли ... просто няма начин.

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Пет 04 яну 2008 15:00

kickd0wn написа:
santo_trafficante написа:

Точно така, ако може 6 месеца да е зима в София, та всички дърти котури да не палят и да не мърдат.

Не така грубо де,и ние сме хора!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”