3 пъти пиша до човека, който се занимава със стикерите за колите и всеки път едно и също. Или в момента няма или да се свържа с него след 1-2 седмици.
Някой изобщо занимава ли се с това?
Ако ви мързи, просто сложете един шаблон тук, да си го дърпаме и да ходим по рекламните агенции.
П.С. Не ми давайте линк към темата, защото е безполезно!
Някога ще има ли стикери?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
не знам колко от вас са наясно но човека който прави това не е нито на заплата нито печели от тия стикери.
това е клубна инициатива и е свързана с теглене на пари от клубната сметка и възстановяването им от продажбата на стикерите, както и с ангажиране на 3ти лица нямащи нищо общо с форума-на лична основа!
корелския файл го има по форума-който няма търпение или не го мързи-може да си направи.
толкова!
това е клубна инициатива и е свързана с теглене на пари от клубната сметка и възстановяването им от продажбата на стикерите, както и с ангажиране на 3ти лица нямащи нищо общо с форума-на лична основа!
корелския файл го има по форума-който няма търпение или не го мързи-може да си направи.
толкова!
- Maki
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:не знам колко от вас са наясно но човека който прави това не е нито на заплата нито печели от тия стикери.
така че мързела в случая е непричом!
толкова!

или пък да намери някой колега,който е направил повечко бройки.
Аз така се уредих

XIKS написа::039:![]()
И аз така

Колега що не потърсиш малко-има файл и в JPG и корелдроу-ски....
Айде-нека ти помогна
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3902
ostavime написа:Ясно.
Ще се оправяме сами....
Точно така. Колегата chy е дал връзка към файловете. Вземаш тоя в корел дроу и във всяка рекламна агенция ще ти направят какъвто размер искаш, с каквито цветове искаш /в зависимост от цвета на купето/ и освен това за вътрешно или външно лепене. Аз така си направих моя с дължина около 60-70 см зазадния прозорец и ми излезна 5 лв. Даже ми объркаха поръчката и ми направиха вместо за вътрешно лепене за външно и после се корегираха за своя сметка. Тогава спазарих първия за 2,50

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”