До 160 вървяхме наравно, после той беше малко по-откачен и вдигна повече и аз се отказах

Ама той беше сам в колата, а голфа с още 1 човек и багаж,
може би ако беше празен щях да го дръпна

WasteLand_TD написа:Ако беше дошло да ре4ем голямо нанагорнище - умираш.
Но наравно може и да го дръпнеш
Зависи колко коня е бил пасата
lyubobg написа:WasteLand_TD написа:Ако беше дошло да ре4ем голямо нанагорнище - умираш.
беше нанадолнище двамата с 60 km/h, почвам изпреварване, той ме видя че изпреварвам и реши, че е по пъргав и няма да пречи и се навря пред мен да изпреварва и не ме изчака. Аз стъпнах голфолета до край да го изпреваря, той стъпна пасата до край да 'избяга'. До 130 свърши нанадолнището, бяхме на едно ниво, после нанагорнище, там качихме до 160 пак наравно, после почна равното, аз пуснах газта и го изгубих
EX написа:lyubobg написа:WasteLand_TD написа:Ако беше дошло да ре4ем голямо нанагорнище - умираш.
беше нанадолнище двамата с 60 km/h, почвам изпреварване, той ме видя че изпреварвам и реши, че е по пъргав и няма да пречи и се навря пред мен да изпреварва и не ме изчака. Аз стъпнах голфолета до край да го изпреваря, той стъпна пасата до край да 'избяга'. До 130 свърши нанадолнището, бяхме на едно ниво, после нанагорнище, там качихме до 160 пак наравно, после почна равното, аз пуснах газта и го изгубих
Искаш да кажеш, че един ДИЗЕЛ те е дръпнал!!!!!!??????? Това и да го видя няма да го повярвам
opipva4a написа:сравненията ти за гти-ката и тд-то
пък и сигурен ли си, че сте се "дърпали"
и последно не разбирам кое е "=" в случая
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 51 госта