конкурс за концепция на календара

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Autohop.bg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

конкурс за концепция на календара

Мнениеот Autohop.bg » Чет 17 яну 2008 14:15

Съжелявам че пиша тук, но нямам права да пускам теми в секцията за календара....ако някой модератор попадне на това съобщенив може да го премести. Та имам едно предложение.

Рагледах снимковите предложения за календар и ако трябва да бъда искрен не са много впечатляващи. Идеяата е че на календара му трябва концепция....ждъхновение може да се черпи от безбройните реклами на VW....даже и ние си имаме на форума секция с реклами. Което ме наведе на мисълта че може да се организира и един конкурс за графични дизайнери които да направят концепцията и мисля че тогава календара ще придобие фасон.

Кво мислите???

Светлин Стаев
mod edit: brabus

Още един път си сложи подписа с линка и директно мнението ти отива във виртуалното небитие.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: конкурс за концепция на календара

Мнениеот LILO&STICH » Чет 17 яну 2008 14:24

Autohop.bg написа:Съжелявам че пиша тук, но нямам права да пускам теми в секцията за календара....ако някой модератор попадне на това съобщенив може да го премести. Та имам едно предложение.

Разгледах снимковите предложения за календар и ако трябва да бъда искрен не са много впечатляващи. Идеяата е че на календара му трябва концепция.... ждъхновение може да се черпи от безбройните реклами на VW....даже и ние си имаме на форума секция с реклами. Което ме наведе на мисълта че може да се организира и един конкурс за графични дизайнери които да направят концепцията и мисля че тогава календара ще придобие фасон.

Кво мислите???

Светлин Стаев

Още един път си сложи подписа с линка и директно мнението ти отива във виртуалното небитие.
мислим че трябва да обърнеш внимание на правописа като за начало :wink:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 17 яну 2008 23:25

Мисля, че има вече тема за календара. Някой ако има предложения, да ги дава в нея.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”