двигател 1.4 ми
двигател 1.4 ми
предлагат ми Голф 3 с двигател 1.4 mi проблема е , че това моно инжекция нищо не ми говори
може ли на такъв двигател да се сложи АГУ колата е 97г.

Последна промяна от Mariet на Нед 27 яну 2008 20:08, променено общо 1 път.
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Re: двигател 1.4 ми
Неможе, не и на Толф3Mariet написа:предлагат ми толф 3 с двигател 1.4 mi проблема е , че това моно инжекция нищо не ми говориможе ли на такъв двигател да се сложи АГУ колата е 97г.

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:слага се газ без проблеми.. нормална с електрически изпарител, и реле за ресет на компира..
обаче..
не знам как колегите харчат 9 /100 адско...
аз съм с 1.4 МИ АБД.. на поло при това..
и под 10 не мога да докарам..
все съм м/у 10-11... верно с юнашко каране... аааа и на бензин
вили, 8/100 постигах лятото....без проблеми НА ГАЗ, но колата беше скопена до 3000 оборота...след това и да даваш газ само бръмчи а не поема и грам....друг начин няма...ааа и карането ми беше като на мис дейзи...тъй де като на морган фриман...
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:...
вили, 8/100 постигах лятото....без проблеми НА ГАЗ, но колата беше скопена до 3000 оборота...след това и да даваш газ само бръмчи а не поема и грам....друг начин няма...ааа и карането ми беше като на мис дейзи...тъй де като на морган фриман...
Тоя сетъп е направо опасен струва ли си за лев два да се пребиеш
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:chefito написа:...
Тоя сетъп е направо опасен струва ли си за лев два да се пребиеш
Защо опасен? 2 години карах така...ГРАДСКО....то в тия задръствания никак не ми е трябвало мощност...просто ако изпреварвам сменям скоростта по време на изпреварването и тва е...ИЗВЪНГРАДСКО веднъж излезнах и беше адски страх и кошмар...криех се зад някой тир и си перках със 80...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”