регулатор налягане на бензин - съвместимост ?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

регулатор налягане на бензин - съвместимост ?

Мнениеот stan4o_mc » Сря 06 фев 2008 21:31

Здравейте!
Имам въпрос относно клапана за налягането на бензина. Mоторa e PF. Преди време питах във форума и ми беше казано, че мога да използвам клапан от PB или 2E. Поръчах от колега (коректно отговори на глупавите ми въпроси и вече не искам да го тормозя с невежеството си), получавам клапанчето и поглеждам - не изглежда като това дето ми е в коша. Реших, че полученото е карантията на клапана и ще го интегрирам някак си вътре, но днес ми казаха, че това бил неотваряем чарк и няма как да го напъхам. Колата се кара постоянно, та не съм свалил стария и не му знам номерата. Не зная къде да ги проверя и за това попитах google. Написах (преписани от получения клапан) ориг. номера - 037 133 035С и бош номера - 0 280 160 507 (смятам че е бош, защото номера е срещу това лого Изображение) и почти навсякъде ми изкара като моя клапан - ИзображениеИзображение
После обаче намерих под същите номера и такъв, като този, който получих - Изображение за който пък ми излезе и номер 7.22017.52.0 (Pierburg)

Та въпроса ми е тези две неща еднакви ли са и ако да - как да направя така, че да си личи. Имат ли нещо общо? Едното част от другото ли е? Защо ми се разхождат из нет-а с еднакви каталожни номера?

Благодаря на всички отзовали се!

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Чет 07 фев 2008 8:34

:?:

Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти: