десни мигачи
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
десни мигачи
Имам следния проблем с алармата,десните мигачи не светят и преден и заден,този проблем го имам отдавна,да имате някаква идея от какво може да е 

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
алармата има един изход за мигачите който се разделя на две с диоди за да не ти светят и двата като чукнеш само единия в движение.
на някои аларми този изход е разделен още галванически в платката а на други излиза една жица и майстора я разделя на две с диоди.
на тебе ти е изгорял единия такъв диод.
сваляш кората на ел таблото, намираш кутията на алармата и проследяваш жичка по жичка всичките докато не стигнеш до тая с едно образувание от изолирбанд от което нататък вече са 2 жички.
образуванието се размотава и то съдържа тия 2 диода.
по добрия вариант е студена спойка или липса на такава=лош контакт.
по лошия е нов диод.
внимавай как въртиш поялника около тия елементи щото не обичат да им е много топло не ги прегрявай!
айде успех!
на някои аларми този изход е разделен още галванически в платката а на други излиза една жица и майстора я разделя на две с диоди.
на тебе ти е изгорял единия такъв диод.
сваляш кората на ел таблото, намираш кутията на алармата и проследяваш жичка по жичка всичките докато не стигнеш до тая с едно образувание от изолирбанд от което нататък вече са 2 жички.
образуванието се размотава и то съдържа тия 2 диода.
по добрия вариант е студена спойка или липса на такава=лош контакт.
по лошия е нов диод.
внимавай как въртиш поялника около тия елементи щото не обичат да им е много топло не ги прегрявай!
айде успех!
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”