Здравейте колеги, скоро си купих кола (VW Bora) и видях, че предишния собственик е поставил стойка за GSM, но е оставил само основата и сега е неизползваема. Качил съм снимки ако някой има представа за какъв модел стойка е, за да мога да си потърся подобна и да мога и аз да я ползвам. Крайното решение е да я отлепя (мисля че е залепена), но според мен е залепена доста добре, защото не помръдва от кората и ще бъде голяма борба-даже може и да повредя кората на колата. Желанието ми е да мога и аз да я ползвам. Благодаря Ви предварително за помощта и се извинявам на тези според който съм досадил.
radotom написа:А защо на мен ми изглежда, че стойката не е за GSM, а за дисплей на DVD? ... или навигация...
Бинго!!! Точно такова е (било). За да се махне обаче, най-вероятно ще да е хваната с болтчета за таблото. Пробвай да махнеш капачето и под него трябва да има две болченца. Не става само с ядене колега...
Успех
Благодаря на всичко Колеги за предположенията. Искам само да добавя, че и съм споменал за варианта това да е стойка за мобилен телефон (GSM), така че предлагам да минем към варианта как да я махнем или да я направим годна за употреба. На колегата Popeto_89 мога да кажа, че стой добре и доста здраво, но в това състояние мога да си закачам само торбички от пазара на това "нещо". не се бях сетил за варианта да е стойка за монитор. Когато писах тази тема идеята ми беше някой от вас да има подобна стойка и да я познае, а не да гадаем, но и така ми помагате. Ще продължавам да следя темата за някое конкретно решение.
Благодаря Ви и лек ден.
RESPECT.
Последна промяна от alexkoleff на Пет 08 фев 2008 10:25, променено общо 1 път.
Благодаря ти dobrinb за съвета. В първия ти пост наистина разбрах, че само предполагаш и не разбрах, че имаш подобна, но още днес ще погледна дали от жабката се виждат винтчета, защото и на мен ми звучи логично. Лек ден
Като гледам как добре тази стойка пасва на профила на кората си мисля дали тази стойка, не е купена от сервиз на VW, т.е. да е направена специално за модели на VW. Ако е така ще мина през местния дилър на VW и ще говоря с него дали нямат и останала част.
dobrinb при теб стойката оригинална ли беше или е изработна на някоя компания за мобилни телефони.