здравейте,
решил съм да си взема пассат на лизинг
желанието ми е 4 motion ,но се колебая между бензин и дизел.
моля дайте някакво професионално мнение
Няма нужда от главни букви!
Добре дошъл, и най-добре, прочети правилата за постване.
mod edit: dobrinb
Помогнете ми в избора на Passat
-
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В едно предаване по дискавъри за каравани, даваха интервю с дилър ли беше незнам, но той каза злесдното. Дизеловите агрегати са много добри и надеждни но оправдават цената си ако превозното средство (в случая каравана - бус/автобус) се кара много. Ако правите до 12 000 км на година не ви трябва дизелов двигател, ако правите над 12к тогава вече има смисал!!!
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
ANNIHILATOR написа:В едно предаване по дискавъри за каравани, даваха интервю с дилър ли беше незнам, но той каза злесдното. Дизеловите агрегати са много добри и надеждни но оправдават цената си ако превозното средство (в случая каравана - бус/автобус) се кара много. Ако правите до 12 000 км на година не ви трябва дизелов двигател, ако правите над 12к тогава вече има смисал!!!
Така е, но пък аз съм си взел дизелачето щото ме кефи как върви, как мърка, кефи ме големия въртящ момент и мириса на нафта

Та, икономията е една част от уравнението

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
ANNIHILATOR написа:В едно предаване по дискавъри за каравани, даваха интервю с дилър ли беше незнам, но той каза злесдното. Дизеловите агрегати са много добри и надеждни но оправдават цената си ако превозното средство (в случая каравана - бус/автобус) се кара много. Ако правите до 12 000 км на година не ви трябва дизелов двигател, ако правите над 12к тогава вече има смисал!!!
Това ми го е казвал професионалист американец в областта и знам от него че е така....Иначе всеки с предпочитанията си..
-
- Автомобил:
- Двигател:
StS написа:ANNIHILATOR написа:В едно предаване по дискавъри за каравани, даваха интервю с дилър ли беше незнам, но той каза злесдното. Дизеловите агрегати са много добри и надеждни но оправдават цената си ако превозното средство (в случая каравана - бус/автобус) се кара много. Ако правите до 12 000 км на година не ви трябва дизелов двигател, ако правите над 12к тогава вече има смисал!!!
Това ми го е казвал професионалист американец в областта и знам от него че е така....Иначе всеки с предпочитанията си..
Американец и дизел

-
- Автомобил:
- Двигател:
ДО KALIN 72 ОТНОСНО ПАСАТА
ЗДРАВЕЙ, ПИТАШ МЕ ЗА ПАРИТЕ- ОКОЛО 40 000 ЛЕВА ЗА 3 ГОДИНИ.
КАРАМ ОКОЛО 30 ХИЛ КИЛОМЕТРА ГОДИШНО И ТОВА МИ Е ДИЛЕМАТА- БЕНЗИН ИЛИ ДИЗЕЛ.ОСОБЕНО КАТО ВИДЯХ ЧЕ СА ВКАРАЛИ
COMMON RAIL .
КАРАМ ОКОЛО 30 ХИЛ КИЛОМЕТРА ГОДИШНО И ТОВА МИ Е ДИЛЕМАТА- БЕНЗИН ИЛИ ДИЗЕЛ.ОСОБЕНО КАТО ВИДЯХ ЧЕ СА ВКАРАЛИ
COMMON RAIL .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ДО KALIN 72 ОТНОСНО ПАСАТА
doctor haus написа:ЗДРАВЕЙ, ПИТАШ МЕ ЗА ПАРИТЕ- ОКОЛО 40 000 ЛЕВА ЗА 3 ГОДИНИ.
COMMON RAIL .
Diesel Power

Няма какво да го мислиш, вземай едно дизелаче и това лято дано се видим по Плевен да си думаме за колиците ни

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ДО KALIN 72 ОТНОСНО ПАСАТА
doctor haus написа:ЗДРАВЕЙ, ПИТАШ МЕ ЗА ПАРИТЕ- ОКОЛО 40 000 ЛЕВА ЗА 3 ГОДИНИ.
COMMON RAIL .

Къде са сега радетелите на демокрацията? Които така ожесточено защитаваха идеята, че трябва да се прави учтива забележка на тези, които нарушават правилата на форума? Къде сте, защитници на свободата?
КОЛКО учтиви забележки трябва да се направят?
-
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:Калинчо, кво да ти кажа, муцко - ти си поредният пример, че няма никакъв смисъл от учтиви забележки. Опитваш се да ми обясниш, че няма смисъл да се спазват правилата на форума?
Иначе бързо реагира - ти си точно от групичката на свободолюбивите, която визирах. Браво!
Аре да не ме муцкваш, а?
Смисъл има от учтивите забележки, само че ти няма да го разбереш

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”