Някой чувал ли е за Brigestone В330 EVO
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Някой чувал ли е за Brigestone В330 EVO
Днес ги купих обаче нещо почва да ми смъди под задника щото на мацката сто пъти и казах че искам всесезонни гуми и гледахме всякакви марки весесезонни и вкрайна сметка тя ми каза че модела е всесезонен който обаче не е подходящ за люта зима.Обаче в работата влезнах в иинтернет и общо взето ги дават като летни гуми макар че на едно място прочетох нещо от сорта "Особена гума за лято и зима" Минал съм 15километра и нямам впечатления още освен това че е много тиха и стои много добре на сух горещ асвалт в сравнение със старите цървули. А сега пък в къщи гуглата нищо свястно не ще да изплюе за нея. Та ако някой е карал с такива гуми особено зимно време на сняг да каже как е . В крайна сметка ако се окажат летни ще ме е яд щото ще трябва да купувам още една двойка този път истински всесезонни, а исках четирите ми гуми да са еднакви.
Летни са
Аз съм с такива гуми (185/70/14). Гумата е добра повече на мокро отколкото на сухо, но не е всесезонна в никакъв случай. А и е много "нежна" - от 4 гуми на 3 имам вдлъбнатини ... хммм в Диана казаха че е от оплетката и не било проблем ама аз си имам едно наум.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Летни са
jgmec написа:Аз съм с такива гуми (185/70/14). Гумата е добра повече на мокро отколкото на сухо, но не е всесезонна в никакъв случай. А и е много "нежна" - от 4 гуми на 3 имам вдлъбнатини ... хммм в Диана казаха че е от оплетката и не било проблем ама аз си имам едно наум.
Замислих се за тези вдлъбнатини защото ми звучат доста познато и се сетих че ги имах на Firestone F590 Fuelsaver. А те доколкото знам са собственост на Бриджстоун така че може би това си е проблем на марката. Ако въобще е проблем. Другото интересното е че този Фаерстоун се водеше летен а пък в американските сайтове го водеха всесезонен. И въпреки чисто лятната си шарка на сняг се държеше съвсем прилично.
Иначе гумите са 185/65/14 струваха ми 117лв бройката.
- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:ВИЖТЕ ЗАЙКО-БАЙКО К,ВО Е ПИСАЛ И ГО ЗАПОМНЕТЕ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА bowdown Всесезонна гума може да става само за лятна и за зими със топящ се за 2-3 минути снежец!!!
Айде да не ми спамите темата. Не съм ви питал какво има и какво няма. Вие се радвайте че има такова многообразие от гуми за всеки вкус и желание и че не сте спали пред сервизите с две стари гуми в ръка за да се доредите до чифт многосезонни Вида спорт или контакт.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”