пастиране ?!?!?
- chakarov_force
- Автомобил:
- Двигател:
пастиране ?!?!?
кажете с каква паста да си пастирам колата ??? онзи ден си взех колата от "майстора" бях натиснал малко калника и некадърника да вземе да не ми покрие колата и днеска като я видях каква магла е направил на боята щях да го обезя. та кажете какжа паста да си купя ?!?
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
ами с 3М ще стане ... с наи финната(седи лигава такава като ....) за ра4но ... 4е те са много номера(пове4е абразив .. по малко и т.н. ) продава се наливна
ина4е е в разфасовки 1л.
Веселин маи е голям фен на продуктите на ВС Телешоп

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
ХОЛТС,ХОЛТС,ХОЛТС,ХОЛТС
№1 от ВС телешопа е микрофибърната кърпа-вече 3 години ползвам-прокъса се ,но чисти идеално,и още 2-3 неща имам от тях ама чакам пари по банковата сметка за рекламата и тогаз ще ви кажа
А платинума ще го видите утре на Бояна.Костенурката я ползвах,но много бързо пада-2 месеца само!!!

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пастиране ?!?!?
chakarov_force написа:кажете с каква паста да си пастирам колата ??? онзи ден си взех колата от "майстора" бях натиснал малко калника и некадърника да вземе да не ми покрие колата и днеска като я видях каква магла е направил на боята щях да го обезя. та кажете какжа паста да си купя ?!?
3М

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reboot написа:Бе и мен след като ме удариха и ми боядисваха десния калник и врата, явно оня не ми е покрил колата и от дясната страна на предния капак и стъклото има много гадна мъгла. Пробвах с Търтъл, вади блясъка на капака, ама мъглата не пада ?!? Някакъв лек ?
Пастата е 3М, доколкото знам и тази година е №1 на нашия пазар, а кой номер ще ти кажат в магазина, аз мисля че ти трябва само защитната. Маглата излиза с водна 2000 и после 3М №1+№3+защитна - съответно с подходящите за целта кичета.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”