Внос на Смарт от Гърция,как?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Внос на Смарт от Гърция,как?

Мнениеот lowrider » Чет 02 ное 2006 10:47

Един приятел си харесал едно смартче в гръцко,но проблемата е следната,колата била внесена от германия преди незнам колко си време и няма гръцки номера,ще има ли проблем да се внесе в българия и какви такси и мита ще трябва да се плащат.Много ще съм благодарен,ако някой запознат с такъв проблем даде съвет. :roll:

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Чет 02 ное 2006 22:24

Питай в митническа агенция! И то най- добре в митницата където ще обмитяваш, защото всяка митница си е отделна губерния. Аз така за малко бях изгорял с моя Пасат щото не бях питал :D

Потребителски аватар
Svetilio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Svetilio » Чет 02 ное 2006 22:28

това ,че е в Гърция, ако не е регистриран там нищо не значи. Ако си е още с DE номера, DE талон...все едно го караш от немско! ако е постояла в Гърция, най-добре и проверете "произхода" ,че като влезе в БГ да няма изненади я на митница я в КАТ при проверка в Интерпол :twisted:

виж и това : http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=30010

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Re: Внос на Смарт от Гърция,как?

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 03 ное 2006 0:47

lowrider написа:Един приятел си харесал едно смартче в гръцко,но проблемата е следната,колата била внесена от германия преди незнам колко си време и няма гръцки номера,ще има ли проблем да се внесе в българия и какви такси и мита ще трябва да се плащат.Много ще съм благодарен,ако някой запознат с такъв проблем даде съвет. :roll:

Мога да му препоръчам едно за 9800 на 70к километри с две турбинки СД зимни/летни гуми и т.н.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”