Здравейте,
търсачката ми каза, че има много неща изписани по темата, но не
разбрах, вярно ли е че VAG-COM не може да се използва за коли, които са произведени преди 1994 г?
Благодаря предварително.
VAG-COM от кога влиза в употреба
- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
ami
ами мисля че имаше нещо такова щото до 94 нямат комп и след 94/95 маи имаха ли ко беше или нещо електронна помпа ли почвали да им слагат и май заради това не може да се изплозва за автомобили преди 94 година но пак казвам че не сам много сигорен
Re: ami
Fr3nzY написа:ами мисля че имаше нещо такова щото до 94 нямат комп и след 94/95 маи имаха ли ко беше или нещо електронна помпа ли почвали да им слагат и май заради това не може да се изплозва за автомобили преди 94 година но пак казвам че не сам много сигорен
Fr3nzY, колите преди 94 година имат комп. макар и много по-опростен.
Tyan написа:мале колко глупости се изръсиха ............ през 92 се четат грешки, но няма live-stats, след 93-та има и live-stats ..преди това грешките с диодче
Т.Е. да разбирам ли, че ако колата е модел преди 92 ще се четат само грешките, но няма да се четат live-stats? Какво значи "..преди това грешките с диодче "?
Значи ли това, че трябва да си играеш на "тука има тука нема" със свето диод?

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Tyan написа: и live-stats
За не разбралите live stats идва от live statistics и означава, че освен натрупани грешки в паметта на ЕКУ-то, може да се гледат и работните параметри на колата в реално време докато двигателят си работи. Например: налягане в турбината, обороти, температури и много други с които не съм запознат подробно. Ако греша, Tyan да ме поправи.
Добре, още един тъп въпрос:
Как да разбера дали е въжможно да правя диагностика на мойта кола с VAG-COM
т.е. (дали поддържа такава диагностика - с VAG-COM) или ще трябва да работя със свето диоди?
Също така разбрах, че имало K-Line и L-Line букси - как да разбера каква е моята?
Благодаря предварително.
Как да разбера дали е въжможно да правя диагностика на мойта кола с VAG-COM
т.е. (дали поддържа такава диагностика - с VAG-COM) или ще трябва да работя със свето диоди?
Също така разбрах, че имало K-Line и L-Line букси - как да разбера каква е моята?
Благодаря предварително.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”