Лукоил - Плевен

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Лукоил - Плевен

Мнениеот Ivcho » Сря 02 ное 2005 13:38

И отново за прекрасната ни държава. Спирам да заредя на Лукоил в Плевен сипвам за 10 лв малко над 5л 98 отивам да си платя но касиерката ме чака на входа на бензиностанцията и ми взема парите, влизам в колата давам контакт и и виждам как на таблото ми показва че в резервоара има под 3 литра бензин. понеже съм с дигитално табло всичко си е с цифрички. Връщам се да искам касова но тя вече е в кошчето където не можело да бъде намерена. Искам да говоря с управителя на бензиностанцията излиза някаква кифла която ми обяснява че ако искам могат да ми покажат че от колонката тече бензин но нищо друго не могат да направят. Обаждам се в агенцията по мерки и теглилки които контролират колонките но и те обясняват че трябва да напиша оплакване в книгата на бензиностанцията защото и те нищо не можели да направят. И така плащаш си и вече не те и зареждат няма нужда да си мъчиш колата по българските пътища.А бензин в резервоара няма проверих.

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Сря 02 ное 2005 14:04

Намери адреса на управата им. Пусни им един мейл, барем да знаят какво представляват служителите им. Не че не знаят, ама може некой да го отнесе.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Сря 02 ное 2005 16:24

Ивчо, на кой Лукойл в Плевен е това? Свържи се с мен да съдействам!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”