400 лв за зимни гуми???
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
400 лв за зимни гуми???
Мисълта ми е следната готов съм да дам около 400 лв (+/- 50 лв) ще мога ли да си взема гуми в които да съм сигурен и дали може да се вземе нещо марково за тази цена?Защото съм чувал какви ли не оферти по 250 лв на гума и какво ли още не 

- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
това което е тествано:
http://www.conti-online.com/generator/www/com/en/gislaved/automobile/themes/pc_tyres/winter/nord_frost_3/master_nf3_en.html
175/65/14 - нямам точен спомен, но бяха нещо около 90лв.

http://www.conti-online.com/generator/www/com/en/gislaved/automobile/themes/pc_tyres/winter/nord_frost_3/master_nf3_en.html
175/65/14 - нямам точен спомен, но бяха нещо около 90лв.
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 400 лв за зимни гуми???
dready написа:Мисълта ми е следната готов съм да дам около 400 лв (+/- 50 лв) ще мога ли да си взема гуми в които да съм сигурен и дали може да се вземе нещо марково за тази цена?
ми зависи какъв размер търсиш:)
м/у 13-ки и 15-ки си има разлика...../
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми значи аз карам с Fulda - Cristal Montero и да ти кажа честно не съм много доволен тоест според мен не е направена за нашите условия според мен е направена за места с повече снежна покривка иначе гази яко в снега 4 бр ми излезнаха 280 лв 175/70/R13 баща ми кара BFGoodrich и смятам че точно това е гумата за зимни условия съотношение качество цена 185/65/R14 мисля 4е беше около 110лв +- 5-6 лв.
П.С. Изчакай до зиамта да дойдат новите партиди гуми че сега едвали някои вкарва зимни гуми и наи новите които се продаватче бъдат произведени зимата
П.С. Изчакай до зиамта да дойдат новите партиди гуми че сега едвали някои вкарва зимни гуми и наи новите които се продаватче бъдат произведени зимата
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Можеш да си вземиш Lassa Snoways II, Tурски са но по технология на Bridgestone
порсто са перфектни! аз вече ползвам няколко години такива нямам ядове и на големите снегове един път не съм сложил вериги можеш да ги видиш тук:
http://www.avtogumi.com/
порсто са перфектни! аз вече ползвам няколко години такива нямам ядове и на големите снегове един път не съм сложил вериги можеш да ги видиш тук:
http://www.avtogumi.com/
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Gislaved е марката, това което колегата netizen ти е показал на снимката горе. Тествани са от доста хора във форума и досега няма някой да се е оплакал от тях. За цената на която се предлагат са перфектни. (За сведение аз карам с Bridgestone LM18 вече две зими и съм доволен).
Можеш също да се замислиш и за Pirelli, opipva4a може да ти разкаже малко повече за тях.
Можеш също да се замислиш и за Pirelli, opipva4a може да ти разкаже малко повече за тях.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз карам с Debica, имам си 4 хубави зимни и 4 хубави летни и съм страшно доволен, а и не са скъпи.
На пежото (бог да го прости) сложих 2 нови Gislaved за зимата, кво да ви кажа, гумите наистина са перфектни, газил съм в страшен сняг с тях и нямат никакъв проблем, но смятам че не са за нашите условия, те са измислени за големи снегове и студове, а аз като се замисля зимата ни не е толкова сурова, в смисул нямаме постоянно сняг и все пак улиците ги чистят.
Като ги свалих ранна пролет ми направи впечатление че бая са се изтъркали, ще искарат поне още 2 зими, но за една зима са се изтъркали колкото на голфа за 2
На пежото (бог да го прости) сложих 2 нови Gislaved за зимата, кво да ви кажа, гумите наистина са перфектни, газил съм в страшен сняг с тях и нямат никакъв проблем, но смятам че не са за нашите условия, те са измислени за големи снегове и студове, а аз като се замисля зимата ни не е толкова сурова, в смисул нямаме постоянно сняг и все пак улиците ги чистят.
Като ги свалих ранна пролет ми направи впечатление че бая са се изтъркали, ще искарат поне още 2 зими, но за една зима са се изтъркали колкото на голфа за 2
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Виж зимните Debica Frigo Direction са велики гуми. Цена/качества са най-доброто!
За летните - сега съм с Дебика Фурио, а миналото лято с Г3-то бях с Ханкоок 405 със Силика. Е просто Дебиката не струва пред корейците, въпреки че Г4-то е по стабилно и е с ЕСП, като цяло колата се държи мааалко по не добре от предишната!
За летните - сега съм с Дебика Фурио, а миналото лято с Г3-то бях с Ханкоок 405 със Силика. Е просто Дебиката не струва пред корейците, въпреки че Г4-то е по стабилно и е с ЕСП, като цяло колата се държи мааалко по не добре от предишната!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”